Problemi u braku: Između Harija i Megan više ništa nije isto?

Problemi u braku: Između Harija i Megan više ništa nije isto?

Autor: | 07/07/2020

0

Hari i Megan Markl jedna su od omiljenih tema svetske javnosti još od venčanja 2018. godine. Ipak, posebna pažnja im je posvećena kada su rešili da se odreknu kraljevskih dužnosti i finansijski se osamostale. Tada su vojvotkinja i vojvoda od Saseksa odlučili da se presele u Sjedinjene Američke Države, što je kraljevska porodica vrlo teško podnela.

Međutim, izgleda da ni princ Hari, koji je nekada imao veoma bliske odnose sa bratom i njegovom suprugom Kejt, ne podnosi najbolje neraščišćene porodične račune, zbog čega, navode mediji, on i Megan imaju probleme u braku.

Pročitajte: Hari i Megan u samoizolaciji, princ uznemiren i zabrinut

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) дана 8. Јан 2020. у 10:33 PST

Izvor blizak paru naveo je za „Mirror“ kako među njima već duže vlada napetost i kako se Hari veoma teško privikava na nove životne okolnosti.

‒ Megan je postala vrlo tiha. Mislim da se oseća veoma loše i bori se sa sobom. Udaljila se od svih, postala introvertna i zabrinula sve oko sebe. Harija, sa druge strane, muče neraščišćeni porodični odnosi ‒ rekao je izvor i naveo da je par posebno napet od kada je princ Hari proslavio rođendan daleko od porodice.

Uz to, par je i zvanično podneo zahtev za gašenje humanitarne organizacije „Sussex Royal“, kako bi se posvetili prinčevom novom projektu „Travalyst“, koji bi podržavao turističku industriju u oporavljanju od štete nanete tokom pandemije virusa korona.

Pročitajte: Princ Hari i Megan Markl − Raskid sa britanskim dvorom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) дана 15. Окт 2019. у 2:18 PDT

Osim što su napustili kraljevske dužnosti, sada i zvanično zatvaraju humanitarnu organizaciju koja ih je još jedino povezivala sa nekadašnjom titulom, a to trenutno stoji kao zid između princa Harija i Megan Markl.

Uz to, Megan je izgubila poverenje u bliske ljude, nije sigurna kome da se obrati kako bi povratila filmsku karijeru, oseća se kao da su joj svi okrenuli leđa, što dodatno pogoršava situaciju kroz koju ona i Hari prolaze.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) дана 1. Окт 2019. у 3:26 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti