Ipak je Megan pravi razlog "Megzita": Princ Hari doživeo nervni slom

Ipak je Megan pravi razlog "Megzita": Princ Hari doživeo nervni slom

Autor: | 24/01/2020

0

Princ Hari doživeo nervni slom, nije mogao da podnese pritisak

Ovih dana internetom kruži fotomontaža u kojoj Joko Ono kaže da je rasturila "Bitlse", na šta joj Megan Markl odgovara da Joko može samo da joj pridrži pivo. Odnosno, raspad "Bitsla" nije ništa u odnosu na raspad kraljevske porodice za koji je Megan zaslužna.  Joko je svojevremeno postala najomraženija osoba na planeti, iako je tvrdila da nije kriva za raspad jedne od najvećih muičkih grupa svih vremena.

Novinarka koja je 15 godina pratila život princa Harija: Od kada je upoznao Megan nismo progovorili ni reč

– Nisam rasturila "Bitlse". To je bila grupa sačinjena od četiri veoma kompleksna čoveka, a ja sama nisam mogla da utičem na njih. Oni su se rastali zato što su došli do kraja. Dugo sam bila ljuta što sam nepravedno optužena da sam uticala na uništenje kako "Bitlsa" tako i samog Džona".

To bi verovatno rekla i Megan, da nije kriva za raspad britanske kraljevske porodice. Ipak, većina ne deli to mišljenje,a brojni su oni koji kometarišu potez slavnog para da istupi iz kraljevske porodice i osamostali se.

Princ Čarls slomljen zbog odluke princa Harija

– Javnost teško može da shvatii kako izgleda život u palati. Ne udaješ se za jednu osobu već za celu porodicu. Megan to nije znala – rekao je batler pokojne princeze Dajane, dok većina smatra da je Megan ipak dobro znala u šta se upušta,a tabloid Globe je otišao korak dalje i optužio Megan što je Hari doživeo nervni slom od prevelikog pritiska.

– Princ jednostavno više nije mogao da gleda koliko se loše njegova supruga nosi sa ulogom u aristokratiji – započeo je anonimni izvor svoju ispovest za spomenuti časopis.

– Strahovao je da će ga Megan ostaviti i odvesti njihovog sina Arčija sa sobom. Sve te okolnosti su uzele svoj danak i u jednom trenutku je poklekao pod pritiskom zbog čega je nedeljama išao na terapije kod psihijatra koji ga je posećivao u sklopu vile u kojoj je boravio u Kanadi tokom proteklih božićnih praznika –  otkrio je istoimeni izvor.

Princ Hari otvorio dušu: Želim da od mene čujete istinu

–Megan je njegov trenutak slabosti okrenula u svoju korist i savetovala mu da će biti puno srećniji ako se jednostavno odreknu kraljevskih dužnosti i odsele iz Velike Britanije – dodao je izvor za kraj.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još