Besprekornu biografiju Kejt Midlton, koja danas slavi 42. rođendan, kvari samo jedan skandal

Besprekornu biografiju Kejt Midlton, koja danas slavi 42. rođendan, kvari samo jedan skandal

Autor: | 09/01/2024

0

Kejt Midlton slavi 42. rođendan

Ako postoji dostojna zamena za nikad prežaljenu Lejdi Di, to može da bude samo Kejt Midlton. Štaviše, Britanci su jedva dočekali da nasledi titulu princeze od Velsa i raduju se što će jednog dana baš ona postati kraljica. Bolje ne bi moglo, slažu se svi.

Chris Jackson / Getty Images

 

Supruga princa Vilijama zaista je superžena. Koliko smo se puta zapitali kako joj samo polazi za rukom da svugde stigne, da vozi decu u školu, a ima ih troje, da pravi kolače u prihvatilištima, da svakog dana posećuje drugo mesto, i da sve vreme bude perfektno skockana i nasmejana.

Počitajte: Kejt i Vilijam poslali novogodišnju čestitku, ali na portretu su u drugom planu, evo i zbog čega

Da ne zaboravimo i da je apsolutna ikona stila našeg doba, pokrovitelj brojnih manifestacija i humanitarnih organizacija, i da je, jednom rečju, savršena.

Chris Jackson / Getty Images

 

No, lepa Kejt nije uvek bila tako smerna. To mogu da dokažu fotografije iz vremena pre nego što je rekla „da“ svom princu na belom konju. Britanski tabloidi s vremena na vreme vole da podsete javnost na lude žurke iz studentskih dana, posebno noći, ali i na njen potpuno drugačiji stil odevanja.

Uprkos tome Bakingemska palata ju je odmah prihvatila, kao što je i ona prihvatila dvor i sva njegova pravila. Za razliku od druge snaje, Megan Markl, i svekrve, koju nije stigla da upozna, princeze Dajane, Kejt nikad nije bila buntovna i vrlo svesno i odgovorno je shvatila svoju ulogu.

Photo by Henry Nicholls - WPA Pool/Getty Images

 

Fotografije u toplesu, koje su 2012. osvanule na naslovnoj strani jedne francuske revije, verovatno su najveći skandal u njenoj besprekornoj biografiji. Mnogi bi rekli da tu nema ničeg spornog. Ali...

Tad još samo vojvotkinja od Kembridža, Kejt je sa suprugom uživala na odmoru u Provansiu živopisnom mestu Luberon, a paparaci su ih uhvatili baš u trenutku kada na sebi nije imala gornji deo kupaćeg kostima. Pošto su fotografije nastale dok je par boravio u privatnoj vili, slučaj je dospeo do suda.

Pročitajte: Zatresla se cela palata - Princ Vilijam i Kejt spremni na velike promene

Britanski dvor tužio je tabloid i fotografije nazvao „grotesknom invazijom na privatnost“, sličnom onoj kojoj je svojevremeno bila izložena princeza Dajana od strane medija. Presuda je doneta u korist Kejt i Vilijama, koji su dobili odštetu u iznosu od nekoliko desetina hiljada funti.

Aaron Chown/Getty Images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver Getty Images