Od Džordža, Luisa i princeze Šarlot danas nema niko srećniji, Kejt i Vilijam najzad prelomili

Od Džordža, Luisa i princeze Šarlot danas nema niko srećniji, Kejt i Vilijam najzad prelomili

Autor: | 02/09/2020

0

Pričevi Džordž Luis i princeza Šarlot danas su saznali vesti koje su ih oduševile. Deca princa Vilijama i Kejt Midlton napokon će moći da uživaju u svemu na šta su godinama navikli, jer se konačno vraćaju svojoj kući. Naime, punih šest meseci kraljevska porodica bila je van grada i tokom vanrednog stanja usled pandemije korona virusa vreme su provodili na porodičnom imanju u Norfolku. Ali kako danas prenosi britanska štampa, Kejt i Vilijam su najzad prelomili i odlučili da se odmah vrate u Kensingtonsku palatu.

Pročitajte: Kraljevski karantin - Princ Vilijam i Kejt Midlton još uvek ne planiraju da vrate decu u školu

Vilijam i Kejt nisu želeli da decu vraćaju u školu, već su tokom maja i junu odlučili da ih školuju od kuće. Škola koju pohađaju Šarlot i  Džordž nastavila je veoma brzo svoj rad, ali bez ova dva člana kraljevske porodice. Kejt je bila zadužena za veći deo obrazovnog programa. Sa druge strane princ Vilijam je dobrim delom bio uključen u ogranizaciju i podučavanje.

Ali kako je sada situacija mnogo drugačija, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža shvatili su da nema razloga da decu drže daleko od svojih prijatelja i škole. Zato su odlučili da je vreme za povratak. Džordž Luis i princeza Šarlot ove vesti su primili sa oduševljenjem, i jedva čekaju da stignu u London.

Pročitajte: Džordž Luis i Šarlot su preči od svega - Kejt Midlton prekinula tradiciju dugu 115 godina (foto)

- Sada su škole spremne za početak nastave. Polugodište počinje 7. septembra, tako da će se princ Džordž i princeza Šarlot vratiti svojim uobičajenim aktivnostima. Veoma su srećni i jedva čekaju da se ponovo nađu u školskoj klupi - rekao je izvor, piše britanski "Hello!".

Kada će se tačno porodica princa Vilijama naći u svom domu nije potvrđeno. Sigurno je da će se to dogoditi narednih dana kako bi se mališani spremili za polazak u školu do ponedeljka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Pročitajte još