Ko zna da li sam ja zaista princ od Velsa... Hari prvi put progovorio o glasinama da mu kralj Čarls nije otac

Ko zna da li sam ja zaista princ od Velsa... Hari prvi put progovorio o glasinama da mu kralj Čarls nije otac

Autor: | 09/01/2023

1

Princ Hari ne prestaje da diže prašinu. Posle dokumentarca prikazanog na Netfliksu, ovog puta u glavnoj ulozi su memoari koji bi svakog časa trebalo da se pojave u knjižarama. Vojvoda od Saseksa se, između ostalog, prvi put osvrnuo na glasine da mu kralj Čarls nije otac.

Pročitajte: Serija Kruna otkrila šokantne detalje - Princeza Dajana četiri puta pokušala samoubistvo, trudna se bacila niz stepenice

Getty Images

 

Kada je shvatila da njen suprug nema nameru da prekine kontakt sa tadašnjom ljubavnicom Kamilom, princeza Dajana odlučila je da mu uzvrati. Imala je nekoliko burnih afera, a najviše se pričalo o vezi sa majorom Džejmsom Hjuitom, pre svega zbog neverovatne sličnosti sa njenim mlađim sinom. Da li bi nekadašnji oficir Kraljevske konjice mogao da mu bude pravi otac? Ljubav je trajala od 1986. do 1991. godine, a Hari je rođen ranije, 1984, pa je to malo verovatno. Ipak, šuškanja ne prestaju ni decenijama kasnije.

Pročitajte: Ni Vilijam ni Hari - Kuću princeze Dajane naslediće glumac sa kojim je imala poseban odnos

Getty Images

 

Odbegli princ otkriva u memoarima da je Čarls često zbijao šale na taj račun.

‒ „Ko zna da li sam ja zaista princ od Velsa? Ko zna da li sam ja tvoj pravi otac?“... Smejao se i smejao, iako šala nije bila nimalo duhovita. Kružile su priče da je moj stvarni otac Džejms Hjuit. Jedan razlog bila je njegova crvena kosa, a drugi – sadizam, jer se čitaocima tabloida dopadala ideja da moj tata zapravo nije Čarls. Verovatno su se zbog toga osećali bolje. Nema veze što je moja majka upoznala majora Hjuita dugo posle mog rođenja – rekao je Hari.

Getty Images

 

 


 

Komentari (1)

Loading
Dragana N 20:34 09.01.2023
Odgovori

Prosto ne mogu da verujem da su sumnjali a nisu uradili DNK analizu!? Smesno!

hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti