Kako kraljevski podmladak provodi letnji raspust: Jahanje, piknik i avanture sa prabakom Elizabetom (foto)

Kako kraljevski podmladak provodi letnji raspust: Jahanje, piknik i avanture sa prabakom Elizabetom (foto)

Autor: | 13/08/2022

1

Deca Vilijama i Kejt letnji raspust provode kod prababe

Ovih dana, u letnjoj rezidenciji britanske kraljevske porodice, zamku „Balmoral“ u Škotskoj, odjekuje dečji smeh. Kraljica Elizabeta tradicionalno se odmara na lepom imanju okruženom zelenim dolinama, šumama i jezerima, u daleko svežijem ambijentu od Londona, gde visoke temperature obaraju sve rekorde.

Pročitajte: Od bioskopa i bazena do bankomata -Vodimo vas u tajne odaje kraljice Elizabete (foto)

Profimedia

 

Proteklih meseci, u njenom omiljenom kutku na posedu, zdanju „Krejgoven lodž“, izvršeni su ozbiljni radovi. Uveden je lift kako bi se lakše kretala po kući koja, inače, ima sedam soba, a modernizovan je i sistem zaštite, pa sada u svakoj prostoriji postoje kamere. Pošto je znala da će joj se na odmoru pridružiti i praunuci, kraljica je želela da im obezbedi najbolje uslove.

Pročitajte: Kraljevska dadilja - O Džordžu, Šarlot i Luisu brine jedna posebna žena, obučena i da im spasi život (foto)

Profimedia

 

Džordž, Šarlot i Luis već su stigli sa roditeljima, princom Vilijamom i Kejt Midlton, a tamo su i deca, princeza Beatris i Evgenije, kao i Zara Tindal sa porodicom.

Imanje u živopisnoj Škotskoj vole svi u dinastiji Vindzor. Elizabetin pokojni suprug, princ Filip, bio je, kažu, pravi majstor za roštilj i uglavnom je on bio zadužen za nezaboravne porodične provode.

Komentari (1)

Loading
Hm 03:53 14.08.2022
Odgovori

Mucenici.... Em stalno sa njom, em opet sa njom. Jadna deca. Umesto da odu negde, oni ih kao robove drze..... Dzaba kraljevstvo, kada nema slobode...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još