Hitno hospitalizovan, lekari Megan Markl nisu štedeli: Imao je moždani udar

Hitno hospitalizovan, lekari Megan Markl nisu štedeli: Imao je moždani udar

Autor: | 25/05/2022

0

Otac Megan Markl hitno hospitalizovan

Tomas Markl (78) hitno je hospitalizovan nakon što je doživeo težak moždani udar. Kako piše Daily Mail, otac Megan Markl spremao se za put u London kako bi prisustvovao proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete, ali su ga iznenadni zdravstveni problemi u tome omeli.

Pročitajte: Nakon istorijskog intervjua i brojnih neistina, otac Megan Markl želi da otkrije Opri potpunu istinu o Megan i Hariju

youtube printscreen

 

Tomas je zbrinut u jednoj američkoj bolnici i posle moždanog udara ne može da govori.

- Žao mi je što izveštavam o ovome samo sedam dana pre nego što je trebalo da mi se pridruži u Londonu kako bi gostovao u mojoj emisiji GB News. Tomas je planirao da ispuni i svoju davnašnju želju, da poseti zamak Vindzor – napisao je britanski novinar Den Vuton za Daily Mail.

- Okrutnim preokretom sudbine sada neće moći da krene na put jer se oporavlja u bolnici, baš kao što je usled srčanog udara propustio venčanje svoje ćerke i princa Harija.

Pročitajte: Kakav obrt - Otac Megan Markl prokomentarisao rođenje unuke! Šta će reći Megan?

Guliver Getty Images

 

Novinar je otkrio i šta mu je ispričala Tomasova ćerka Samanta Markl.

- Rekla mi je: “Moj otac se oporavlja u bolnici. Porodica želi privatnost, na prvom mestu nam je njegovo zdravlje. Potreban mu je mir i odmor. Molimo se. Tragikomično je koliko je bio mučen i kroz šta je sve morao da prođe zahvaljujući tome što ga je moja sestra poslednjih godina zanemarivala. To je neoprostivo.”

youtube printscreen

 

Poslednjih nedkoliko nedelja članovi porodice bili su zabrinuti za Tomasovo zdravlje budući da je na Tviteru doživljavao nezapamćeni linč nakon što je najavio da sprema svoj Jutjub šou. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još