Princeze ipak žive samo u bajkama: Ceo svet ovo radi sa velikim uživanjem, a Kejt je strogo zabranjeno!

Princeze ipak žive samo u bajkama: Ceo svet ovo radi sa velikim uživanjem, a Kejt je strogo zabranjeno!

Autor: | 25/12/2021

0

Vilijam i Kejt ovo nikako ne smeju da rade

Da li ste ikada videli selfi nekog člana britanske kraljevske porodice? Ne računamo one odmetnute, Harija i Megan, koji sada mogu da rade šta god požele. Ali, oni koji su verni Bakingemskoj palati moraju da se drže određenih pravila.

Pročitajte: Princeza Dajana se celim bićem tome protivila - Kejt Midlton ovo nikako ne sme da učini pre kraljice

Getty Images

 

Društvene mreže su za princa Vilijama, Kejt Midlton i ostale samo misaona imenica. Ne smeju da otvaraju privatne naloge, već samo oficijelne kao što su Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, i da objavljuju isključivo fotografije i priče vezane za njihove kraljevske obaveze.

Getty Images

 

‒ Nije nam dozvoljeno da pravimo selfije – rekla je Megan Markl kada je 2017. godine, prilikom posete Notingemu, ušla među okupljene na ulici. Neki su želeli da se slikaju sa njom, pa im je objasnila zbog čega to nije moguće. Ili bar tada nije bilo. Sad, kada je ponovo slobodni građanin, priča je drugačija.

Pročitajte: Megan Markl posle dve godine pokazala sina - Arči je isti princ Hari, a ovo mu je omiljena zanimacija

Getty Images

 

S druge strane, ruke Kejt i Vilijama su vezane. Naravno, mogu da se fotografišu kako god požele za lične potrebe, ali te fotografije nikad nećete videti. Zanimljivo je i da ne smeju da daju autograme, jer, kako stoji u objašnjenju, nisu rok zvezde.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti