Najtužnija princeza ponovo napustila supruga, sklonila se na tajnu lokaciju: Ne oseća se dobro, ne samo fizički

Najtužnija princeza ponovo napustila supruga, sklonila se na tajnu lokaciju: Ne oseća se dobro, ne samo fizički

Autor: | 19/11/2021

0

Princeza od Monaka sklonila se na tajnu lokaciju

Samo nekoliko dana posle povratka u Monako, kada su fotografije srećne porodice koja je posle duže vremena ponovo u punom sastavu pozirala ispred kneževske palate obišle svet i srušile sve sumnje da je supruga princa Alberta pobegla iz „zlatnog kaveza“, princeza Šarlin otputovala je na tajnu lokaciju.

‒ Nije u Monaku, ali ubrzo će se vratiti. Zbog diskrecije ne mogu ništa više da kažem. Umorna je, ne samo fizički. Trebaju joj odmor i mir ‒ ispričao je princ Albert, prenosi „Daily Mail“.

Pročitajte: Žak i Gabrijela sa suzama u očima dočekali majku - Princeza od Monaka konačno kod kuće (foto)

Profimedia

 
 

Albert je istakao koliko mu je porodica važna, kao i da u ovim trenucima najviše vremena provodi sa decom.

‒ Ovo je posebno važan period u životu naše dece. Ako je jedan roditelj odsutan iz zdravstvenih razloga, drugi mora biti uz njih. Puno mojih prijatelja zbog posla ne stižu da budu uz svoju decu, ali ja ne želim da se to dogodi.

Pročitajte: Ljubavnica Alberta od Monaka razvezala jezik, princezi Šarlin preseo povratak kući - Sobu našeg sina premestila je u krilo za poslugu

Getty Images

 
 

Princ se oglasio posle zvaničnog saopštenja u kome se navodi da princeza Šarlin neće prisustvovati obeležavanju „Nacionalnog dana Monaka“.

Ovakav splet okolnosti iznova je pokrenuo glasine o problemima u braku, mada je Albert istakao da se na obazire na glasine.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti