Princ Hari i ovog puta bez Megan stigao u London, razlog će vas rastužiti

Princ Hari i ovog puta bez Megan stigao u London, razlog će vas rastužiti

Autor: | 25/06/2021

0

Otkrivanje statue princeze Dajane - majka ujedinjuje sinove

Posle svega što se u poslednje vreme dešavalo, novi susret Vilijama i Harija mogao bi se smatrati istorijskim. Po svemu sudeći, jedina osoba koja bi mogla da makar na trenutak ponovo spoji prinčeve je – njihova pokojna majka.

Pročitajte: Iz Bakingemske palate stigao godišnji izveštaj - Hari i Megan obmanuli javnost, ovo je prava istina o finansijama?

Profimedia

 

Dugo se već Britanija priprema za 1. jul, datum kada bi princeza Dajana slavila šezdeseti rođendan. Smotra će, zbog pandemije, verovatno biti drugačija od planirane, ali jedno je sigurno – ispred Kensingtonske palate, nekadašnje rezidencije Lejdi Di, biće postavljena njena statua u prirodnoj veličini. Eto idealnog povoda da se prinčevi sretnu drugi put u roku od tri meseca, što će, u njihovom slučaju, biti veliki uspeh jer su držali distancu više od godinu dana.

Princ Hari uslikan je sinoć na aerodromu u Los Anđelesu. Put domovine krenuo je bez supruge Megan Markl koja će sa svečane ceremonije u Londonu izostati zbog tek rođene bebe.

Pročitajte: Otkrivanje statue princeze Dajane pokrenula lavinu istine - princ Hari priznao da je utehu tražio u porocima

Profimedia

 

Kako se navodi, vojvoda od Saseksa provešće pet dana u samoizolaciji, posle čega će se testirati na virus korona, što je preduslov za prisustvovanje otkrivanju Dajanine biste.

Tokom boravka u Ujedinjenom Kraljevstvu Hari će biti smešten u rezidenciji u Frogmoru u koju se nedavno uselila njegova sestra, princeza Evgenija.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti