Mršava, oronula i neprepoznatljiva: Lepota princeze Šarlin preko noći je nestala, fotografije nisu montirane

Mršava, oronula i neprepoznatljiva: Lepota princeze Šarlin preko noći je nestala, fotografije nisu montirane

20/05/2021

0

Lepota princeze Šarlin (43) bila je njen zaštitni znak, a onda je, čini se, sve krenulo u pogrešnom smeru. Platinasta, plava kosa poprimila je sive tonove, a osmeh je polako počeo da se briše sa sve ozbiljnijeg lica. Krajem prošle godine supruga princa Alberta od Monaka (63) bila je glavna tema brojnih svetskih medija zbog nesvakidašnje frizure, nimalo primerene za jednu princezu.

Obrijana glava, asimetrična dužina kose ‒ revolt i iskazivanje bunta, komentarisali su mnogi, dok su drugi sa žaljenjem ponavljali da je Šarlin zarobljena u zlatnom kavezu iz koga ne vidi izlaz. Nesrećna i depresivna, princeza je ovim putem pokušala da pokaže svoje ja, i da pošalje svetu snažnu poruku. I onda je nestala... 

Pročitajte: Nova frizura princeze Šarlin šokirala, svet u čudu - Šta joj bi, da li je ovo dopušteno? (foto)

Eric Mathon

 

Nije se pojavljivala u javnosti, a na društvenim mrežama skoro i da je nije bilo, sve do danas. Umesto da objavi najnoviju porodičnu fotografiju i zabrinutim fanovima pruži nadu da je u njenom životu sve kako treba, princeza je objavila potresnu sliku sa ranjenim nosorogom uz poruku: „Hvala što nas niste zaboravili“.

Držeći u naručju smrtno ranjenu životinju, obučena u vojnički kombinezon, vidno mršava i oronula, princeza Šarlin deluje neprepoznatljivo. Od nekadašnje lepotice, koja je plenila pojavom i snagom, supruga princa Alberta sada deluje krhko, ranjivo i slomljeno. Pogledajte i sami pa procenite da li je život na dvoru ono što nekadašnja olimpijska plivačica više ne može da podnese. 

Pročitajte: Princeza Šarlin od Monaka u razigranom autfitu koji je laskao njenoj figuri

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver Getty Images

Slične Vesti