Fotografije koje su obišle svet: Princeza Šarlin kolabirala i pala u ruke voljenog supruga (foto)

Fotografije koje su obišle svet: Princeza Šarlin kolabirala i pala u ruke voljenog supruga (foto)

Autor: | 21/09/2020

0

Princeza Šarlin kolabirala je posle trke koja je održana u Francuskoj, gde je uspešno prešla svih 180 klometara na vodenom biciklu i stigla do cilja. Bivša olimpijska plivačica i supruga princa Alberta od Monaka, 42-godišnja princeza uspešno je završila trku posle čega je bukvalno kolabirala. Ona je u ovom maestralnom podvigu pokazala u kakvoj je sjajnoj formi, a suprugova podrška nije izostala.

Kako navodi magazin „New Idea“, ova zahtevna i izuzetno iscrpljujuća trka vodenim biciklima održana je morskim putem između gradova Kalvi i kraljevine Monako. Manifestacija je održana s ciljem podizanja svesti i ukazivanja na važnost programa prevencije utapanja ljudi u moru.

Pročitajte: Princeza Šarlin otvorila dušu - Prošla je godina bila toliko teška

Princeza Šarlin kolabirala, podrška na cilju ogromna

Šarlin je vidno umorna, ali srećna prošla cilj i odmah pala u ruke voljenog supruga. Ogromnu podršku dala su joj i deca, petogodišnji blizanci, princeza Gabrijela i princ Žak. Kada je uspela da dođe do daha i polako stane na noge, princeza se oglasila i na svom profilu na „Instagramu“.

- Dugo je voda bila moj život. Otkrivanje radosti plivanja inspirisalo me je da dvadeset godina života posvetim treniranju i ostvarenju mog sna da postanem olimpijska plivačica. Moja ljubav prema vodi ostaje veliki deo mog života, bilo da surfujem, veslam ili se trkam vodenim biciklima u humanitarne svrhe - napisala je presrećna princeza.

Fotografije sa humanitarne trke obišle su svet, a javnost je fascinirana snagom i formom lepe princeze od Monaka.

Pročitajte: Princ Albert i princeza Šarlin na večeri sa Novakom i Jelenom

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još