Suzana Jovanović od glave do pete u dizajnerskim komadima: Jedno pravilo je ispoštovala

Suzana Jovanović od glave do pete u dizajnerskim komadima: Jedno pravilo je ispoštovala

Autor: | 11/11/2023

0

Stil Suzane Jovanović sinoć došao do izražaja

Suzana Jovanović i Saša Popović uživaju u skladnom braku decenijama, i trude se da svaki trenutak provedu zajedno. Iako su toliko dugo zajedno, nisu postali dosadni par koji ne izlazi iz kuće, već pored porodičnih trenutaka u njihovom toplom domu vole i da odu na žurku.

Petar Đorđević

 

Tako je bilo i sinoć, kada se par pojavio na otvaranju jednog prestoničkog kluba, i uslikani su raspoloženi i nasmejani, spremni za dobar provod.

ATA images

 

Svi su primetili da su Saša i Suzana odlučili da se pojave u malo opuštenijem izdanju, tako da su oboje nosili patike.

Pročitajte: Skrasio se kraj Suzane, a pre nje ljubio pevačice - Ovo su bivše Saše Popovića, jednoj smetalo što flertuje sa drugim ženama

Obuća je marke Balenciaga, i jedan par košta oko 900 dolara. Saša je patike upario sa crnim farmerkama, crnim džemperom i košuljom, tako da je delovao sređeno i stilizovano bez mnogo napora.

ATA images

 

Suzana, sa druge strane, odlučila se za potpuno sportski stil, ali i malo skuplje komade. Uz jednostavne crne tri-četvrt pantalone ponela je šuškavi gornji deo trenerke kuće Lui Viton. Cene komada iz sportske kolekcije ovog francuskog brenda koštaju i do 2.000 dolara.

Pročitajte: Jedina zajednička slika - Pogledajte kako izgleda prvi muž Suzane Jovanović sa kojim ima sina Danijela FOTO

Supruga Saše Popovića nije želela da meša brendove te večeri tako da je i torba Lui Viton. I to ne bilo koja, već popularni Croisette model, koji na zvaničnom sajtu brenda košta 1960 dolara.

ATA images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još