Običan džemper, farmerke, a na ramenu malo bogatstvo: Torba Nine Seničar nikad neće izaći iz mode

Običan džemper, farmerke, a na ramenu malo bogatstvo: Torba Nine Seničar nikad neće izaći iz mode

Autor: | 21/10/2023

0

Torba Nine Seničar svima je privukla pažnju

Nina Seničar je bila među mnogim poznatim ličnostima koje su prisustvovale koncertu Zlatana Stipišića Džibonija koji je sinoć održan u Beogradu.

Instagram

 

Glumica je uslikana kako se pozdravlja sa prijateljima neposredno pred početak muzičkog spektakla, a u prolazu smo mogli da vidimo kako se obukla za ovaj događaj.

Pročitajte: Hit komad - Ana Ivanović ne odvaja se od fensi torbe koja je zaludela svet, a sad moli za savet (foto)

Seničar se ovog puta odlučila za potpuno opuštenu varijantu koja će joj omogućiti da se neometano njiše uz muziku. Crni tanki džemper šišmiš-rukava, široke pantalone i par diskrenih zlatnih minđuša - sređeno, a svedeno, potpuno prikladno za ovakvu vrstu digađaja.

A onda smo primetili tašnu.

Ata Images

 

Nina je za ovu priliku ponela tašnu luksuznog brenda „Šanel“, ali ne bilo koju, već kultni model 2.55. Napravljena 1955. godine od strane Koko Šanel lično, bila je to prva torba koja je ikada imala naramenicu, što je promenilo način na koji su dizajneri kreirali ovaj asesoar.

Pročitajte: Ni Guči ni Armani - Sofija Milošević izabrala sandale poznate dizajnerke, od cene će vam se zavrteti u glavi

Sa prošivenom kožom sa potpisom brenda, tašna je savršena za one koji vole glamur starog sveta. Osim klasičnih kožnih modela u crnoj i beloj boji, dizajn sada dolazi i u drugim savremenijim varijantama - od tvida do šarenih metalik završnih obrada.

Ova torba procenjuje se na 6.500 dolara, ali složićemo se da u ovakav bezvremeni komad vredi uložiti.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još