Ovde se kuva, pere, pegla... ovde žive ljudi! Suzana Jovanović pokazala unutrašnjost porodične vile

Ovde se kuva, pere, pegla... ovde žive ljudi! Suzana Jovanović pokazala unutrašnjost porodične vile

Autor: | 16/10/2023

1

Dom Suzane Jovanović prava je porodična oaza

Suzana Jovanović ugostila je u svom domu ekipu emisije “Premijera vikend specijal” i širem auditorijumu pružila priliku da zaviri u intimni svet koji deli sa suprugom Sašom Popovićem, sinom Danijelom i ćerkom Aleksandrom. Da ne zaboravimo i kućnog ljubimca, koji joj je pravio društvo dok je razgovarala sa novinarkom.

Instagram

 

Pevačica je pričala o odrastanju u Smederevu, braku, deci, karijeri i oazi na Bežanijskoj kosi, koju ne bi dala ni za šta na svetu. Otkrila je da ona i Saša vole da borave u Opatiji, gde takođe imaju nekretnine, ali, kako kaže ona narodna - svuda pođi, svojoj kući dođi.

Pročitajte: Neočekivano - Saša Popović Suzaninom sinu dao je sve, a Danijel mu ovako vraća

- Ovo je moja oaza mira, gde punim baterije. Srećna sam kada sam svoja na svome. Ovo je kuća u kojoj žive ljudi, tu se kuva, pere, pegla, čisti, dokaz da to mesto pripada jednoj porodici - kaže Suzana, koja voli da sedi za trpezarijskim stolom prekrivenim, reklo bi se, običnim stolnjakom sa kockama u žutoj, narandžastoj i crvenoj boji.

Instagram

 

Mali kontrast ambijentu u kome dominira bela, od zidova do komada nameštaja i polica. Verujemo da joj je i kuhinja jedna od omiljenih prostorija i da je vrsna domaćica. Uostalom, čuli smo ko pravi najbolji ajvar na Bežanijskoj kosi.

Pročitajte: Komšije su sigurno ljubomorne - Terasa Milice Milše je pravi rajski vrt, minimalizam ne postoji u njenom rečniku

Prilaz kući podseća na holivudske vile. Tu su zastakljena ulazna vrata i beli stubovi, prva asocijacija na luksuz. Međutim, kada kročite u dom Suzane Jovanović i Saše Popovića, ubrzo će vam biti jasno da prednost ipak imaju komfor i udobnost.

Instagram

 

- Uvek sam volela porodični život. Nisam patila za velikom karijerom, megalomanskim koncertima i mesecima provednim na turnejama. Mir, porodica i dom meni su nešto najvažnije na svetu - ističe pevačica, a to može da potvrdi i svaki kutak njene lepe kuće.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Ceki 09:34 17.10.2023
Odgovori

Ona je dobra pevačica, kvalitetna.. Ali to nije dovoljno za koncerte i turneje dive kraljice zvezde i pevaljke.. treba I sloboda i odsustvo kojecega morala i drugo, nije žena rodjena za to a nije joj ni bitno, dobro se udala

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti