Dele isti ukus: Modno usklađeni Marko Đoković i Letisija Tesari oduševili u retkom zajedničkom izlasku

Dele isti ukus: Modno usklađeni Marko Đoković i Letisija Tesari oduševili u retkom zajedničkom izlasku

Autor: | 25/10/2023

0

Marko Đoković modno usklađen sa devojkom Letisijom Tesari

Na spektakularnom koncertu violončeliste Stjepana Hausera sinoć u beogradskoj „Štark areni” videli smo Novaka Đokovića, koji je u jednom trenutku izašao na scenu i zasvirao saksofon, njegovu suprugu Jelenu, a ako ste pomnije posmatrali publiku, mogli ste da prepoznate i njegovog mlađeg brata Marka.

ATA Images

 

Iako živi u Marbelji, Marko Đoković ovih dana boravi na domaćem terenu. Sa ostatkom porodice prisustvovao je krštenju Novakove dece na Ostrogu sa devojkom Letisijom Tesari, pa su produžili boravak u Beogradu, možda i zato što nisu želeli da propuste Hauserov nastup.

ATA Images

 

Iako ne vole da se pojavljuju u javnosti i da na bilo kakav način privlače pažnju, ovog puta nisu mogli da izbegnu objektive. Čak su i strpljivo pozirali, nasmejani i opušteni, što se još ređe dešava.

Pročitajte: Luksuz i razmetanje ga ne zanimaju - Zavirite u skromni dom Marka Đokovića koji deli sa devojkom Letisijom

Mlađi brat Novaka Đokovića i lepa dizajnerka, koja je inače Brazilka, bili su ležerno odeveni, kako i priliči događajima u velikoj sportskoj dvorani.

Uskladili su stajlinge – bele košulje, crne pantalone i džempere prebačene preko ramena. Držali su se za ruke, bili su odlično raspoloženi, a nadasve zaljubljeni, iako su već godinama u vezi.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti