Ona prosto ne ume da pogreši: Dragana Kosjerina stajlingom na visini zadatka, oduševila je celu Evropu FOTO

Ona prosto ne ume da pogreši: Dragana Kosjerina stajlingom na visini zadatka, oduševila je celu Evropu FOTO

Autor: | 14/05/2023

0

Izgled Dragane Kosjerine ukrao ceo šou

Sinoć se održalo 76. izdanje muzičkog takmičenja Evrovizija, na kojoj je Švedska sa predstavnicom Lorin odnela ubedljivu pobedu. Da će harizmatična pevačica pobediti bilo je jasno prilikom čitanja glasova stručnog žirija, jer je većina država dalo maksimalni broj poena numeri "Tattoo". I ove godine glasove našeg žirija čitala je Dragana Kosjerina, koja je kao i uvek očarala Evropu svojom lepotom i stajlingom.

Eurovision song contest youtube printscreen

 

Voditeljka je iskoristila ovu priliku da se obuče tematski, u skladu sa stajlingom našeg Luk Bleka, koji se Evropi predstavio numerom "Samo mi se spava". Belu košulju ukrasila je crnom trakicom oko kragne, sličnom onom koju je nosio i naš predstavnik na nastupu. Oko struka imala je efektan crni steznik koji se pertla kao korset, koji je jednostavnu kombinaciju učinio svečanijom ali i hrabrijom. Klasičan crveni karmin, beli manikir i diskretne minđuše, Kosjerina je odisala elegancijom sa notom buntovnog.

Pročitajte: Da li je ovo ona? Dragana Kosjerina je godinama vodila sportske vesti i nismo je primećivali, evo kako je tad izgledala (FOTO)

Eurovision song contest youtube printscreen

 

Podsetimo, sinoć je pevačica Lorin donela pobedu Švedskoj osvojivši 538 poena od stručnog žirija i glasova publike. Ovo je druga pobeda za Lorin, koja se osvojila Evroviziju i 2012 godine, i sinoć je postala prva žena koja je dva puta sela na tron ovog muzičkog takmičenja. Srbija sa Luk Blekom, sa druge strane, ostvarila je najgori plasman u finalu od kako se takmiči kao samostalna država, i završila je takmičenje na 24. mestu, osvojivši 14 poena od žirija i 16 od publike.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Vlada Maraj

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti