Luk Blek ispraćen za Liverpul: Naš predstavnik oduševio stajlingom, jedan detalj su svi primetili

Luk Blek ispraćen za Liverpul: Naš predstavnik oduševio stajlingom, jedan detalj su svi primetili

Autor: | 28/04/2023

0

Izgled Luka Bleka oduševio

Ovogodišnji predstavnik na Evroviziji Luka Ivanović, odnosno Luk Blek, sprema se za putovanje u Liverpul, u kom uveliko traju pripreme za najveće muzičko takmičenje na svetu. Tradicionalni ispraćaj upriličen je u zgradi RTS-a, a mladom umetniku pružila je podršku Konstrakta, koja je ostavila ogroman utisak na evrovizijskoj bini prošle godine.

ATA Images

 

Luka je za ovu priliku izabrao sofisticirano crno odelo i belu košulju klasične kragne, a na reveru je zakačio broš belog jastoga, životinje koja je postala njegov zaštitni znak po kom ga svi prepoznaju. Posle reči podrške prisutnih, naš predstavnik je napustio zgradu RTS kako bi se pripremio za put u Veliku Britaniju kako bi imao probe za takmičare pred manifestaciju koja se dešava u drugoj nedelji maja.

Pročitajte: Crni luk koji je pobedio... Jelena Karleuša iznela oštar stav o Lukinom nastupu, ovo baš boli FOTO

ATA Images

 

Pritisak na mladog umetnika je velik. Konstrakta je prošle godine u finalu osvojila peto mesto, što je najbolji rezultat koji je Srbija imala poslednjih nekoliko godina na ovom takmičenju. Pohvalu za nastup Luki je stigao i od kraljice pratilje Kamile, koja je izdvojila scenografiju našeg predstavnika kao najbolju koju je videla ove godine. Luka ima potencijal da se odlično kotira na ovogodišnjem izdanju Evrovizije, a sudeći po kladionicama svi mu očekuju makar ulazak u finale. Kako će se ovaj ekscentričan muzičar pokazati ostaje da vidimo 9. maja na prvoj polufinalnoj večeri kada se Srbija predstavlja ne samo celoj Evropi, nego i svetu.

Pročitajte: Uslikana na plaži: Konstraktin kupaći pravi hit! Da li ste nešto drugo i očekivali? (foto)

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo