Modno leto Dragane Kosjerine: Ovaj komplet ćete obožavati čak i ako niste ljubitelj heklanih stvari FOTO

Modno leto Dragane Kosjerine: Ovaj komplet ćete obožavati čak i ako niste ljubitelj heklanih stvari FOTO

Autor: | 01/08/2023

0

Dragana Kosjerina letnji odmor provodi na Mikonosu. Mondensko ostrvo u Kikladskom arhipelagu sinonim je za dobru zabavu, i u moru i pored njega, a jedno od najlepših lica sa naših malih ekrana uživa u svakom trenutku i svakom kutku.

Instagram

 
 

Naravno, gde god se pojavi, Dragana oduzima dah i pravi pometnju, naročito na plaži. Svi se okreću za njom, ali – ne vredi, njeno srce odavno je osvojio zgodni stomatolog Bojan Perduv.

Pročitajte: Dragana Kosjerina stajlingom na visini zadatka, oduševila je celu Evropu FOTO

Verenik joj pravi društvo i na Mikonosu, tu su i prijatelji, dakle dobar provod je zagarantovan.

Instagram

 
 

Zanosna voditeljka pratiocima na Instagramu redovno šalje idilične razglednice sa popularne destinacije u Egeju, a ako ih pažljivo prelistate, primetićete zanimljive odevne kombinacije koje je pripremila za putovanje.

Pročitajte: Oca nisam videla četiri godine... Iza osmeha Dragane Kosjerine kriju se patnja i stravične traume

„Žene, ne smete na more bez ovakvih kompleta“, poručila je Dragana uz fotografiju u heklanom izdanju koje uključuje suknju i top.

Instagram

 
 

Dok se u albumima smenjuju prepoznatljivi egejski prizori, ponegde ih „preseče“ Draganina slika u trendi kupaćem kostimu, elegantnoj koktel-haljini ili lepršavom, opuštenom modelu za plažu. A komplimenti, sasvim opravdani, ne prestaju da se nižu: „Boginja“; „Najlepša žena na svetu“; „Obožavam tvoj osmeh“...

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti