Dragana Kosjerina oduševila haljinom domaćeg dizajnera, Milan Marić snažnom porukom o kojoj svi pričaju FOTO

Dragana Kosjerina oduševila haljinom domaćeg dizajnera, Milan Marić snažnom porukom o kojoj svi pričaju FOTO

Autor: | 02/03/2023

0

Dragana Kosjerina i Milan Marić oduševili na Pesmi za Evroviziju

Dragana Kosjerina
, jedno od najlepših lica sa malih ekrana, sinoć je zajedno sa glumcem Milanom Marićem ukrala šou na prvom polufinalnom takmičenju domaćeg izbora za Pesmu Evrovizije. Pokazali su se kao sjajan voditeljski tandem, a gledaoce su osvojili i stajlinzima.

Pročitajte: Ovo su prvi finalisti Pesme za Evroviziju, eliminisana Tijana Dapčević poručila - Nemamo svi iste oči...

ATA Images

 

On je izabrao elegantno crno odela, a ona haljinu sa šljokicama kojom nas je bacila u trans. Doduše, nije joj bilo prvi put... Zanosna voditeljka odlučila se za kreaciju Igora Todorovića, koja je otkrila dekolte nešto više nego što smo od nje navikli. Toaleta je pratila liniju tela (treba li isticati da je besprekorno?), a među detaljima je dominirao dugački šlep vezan oko struka.

Savršen autfit kompletirale su sandale, frizura i odlična šminka. Dragana bi bez problema mogla da vodi, na primer, dodelu Oskara. Samo se plašimo da bi nam je posle toga Holivud ukrao...

Pročitajte: Mnogi misle da je najlepše lice sa malih ekrana - Ovako Dragana Kosjerina izgleda bez trunke šminke, šta sad kažete FOTO

 

Na visini zadatka bio je i popularni glumac koji je, osim besprekornim stajlingom, oduševio i porukom koju je te noći poslao milionskom auditorijumu.

“Budimo blagi jedni prema drugima, a žestoki u osudi nasilja. Živela ljubav!”, rekao je pored ostalog.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti