Luk Blek otkazao probu na Evroviziji: Ne mogu da pevam dok roditelji oplakuju svoju decu

Luk Blek otkazao probu na Evroviziji: Ne mogu da pevam dok roditelji oplakuju svoju decu

Autor: | 08/05/2023

0

Ovogodišnji predstavnik Srbije na Eurosongu Luka Ivanović, odnosno Luk Blek (Luke Black), odao je počast žrtvama dva masakra, u Beogradu i Mladenovcu, dok ga je ceo svet gledao na tirkiznom tepihu koji zvanično otvara evrovizijsku nedelju. Uprkos gustom rasporedu koji program nameće, umetnik je pokazao da malim gestom može da kaže mnogo.

Anthony Devlin/Getty Images

 

Predstavnici zemalja na najvećem muzičkom takmičenju imaju priliku da se na tirkiznom tepihu kroz kratke intervjue predstave publici, i to je uvek radostan događaj pun smeha i uzbuđenja. Međutim, Luk Blek držao se s poštovanjem dok je razgovarao sa veselim voditeljima. Nosio je efektnu nežnoplavu košulju sa trodimenzionalnim detaljem na ramenu, ali javnost je primetila nešto drugo – crnu trakicu zakačenu kod srca.

− Toliko me zgrozilo to što sam čuo da sam zbog šoka otkazao svoju probu. Bilo mi je nezamislivo da pevam u trenutku dok se lekari bore za dečje živote, dok roditelji oplakuju svoju decu – rekao je Blek.

Pročitajte: Crni luk koji je pobedio... Jelena Karleuša iznela oštar stav o Lukinom nastupu, ovo baš boli FOTO

Anthony Devlin/Getty Images

 

Sutra je prvo polufinalno veče Eurosonga, koji se ove godine održava u Liverpulu, na kome ćemo Luka Bleka videti na evrovizijskoj bini. Osim Srbije, sutra nastupa i Hrvatska, kao i ovogodišnji favoriti Švedska i Norveška.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chloe Hashemi/EBU

Slične Vesti

Pročitajte još