Luk Blek hipnotisao Evropu! Pogledajte spektakularan nastup predstavnika Srbije u Liverpulu VIDEO

Luk Blek hipnotisao Evropu! Pogledajte spektakularan nastup predstavnika Srbije u Liverpulu VIDEO

Autor: | 09/05/2023

0

Prve polufinalne večeri Eurosonga, koja se ove godine održava u Liverpulu pod sloganom “Ujedinjeni muzikom”, nastupio je predstavnik Srbije Luk Blek sa pesmom “Samo mi se spava”.
Žreb je odredio da na evrovizijsku scenu, u areni koja prima jedanaest hiljada ljudi, izađe pod brojem 3, posle Norveške i Malte. U video-razglednici iz Srbije Luka je predstavio Muzej savremene umetnosti u Beogradu, objedinivši ljubav prema umetnosti sa svojim talentima – muzikom i mačevanjem.

Sarah Louise

 

Iako je pevao na engleskom jeziku, pesmu “Samo mi se spava” posvetio je Srbiji, koja mu je u neprekidno u mislima. U pratnji četiri plesača napravio je spektakl na bini, a po završetku nastupa poručio je: “Volim te, Srbijo! Hvala Evropo.”
Kladionice su danas, pred otvaranje “Evrovizije 2023.” prognozirale da će se Luke Black naći u finalu.
 

 

Povodom tragičnih događaja koji su se desili u Srbiji, mladi pevač je uoči početka takmičenja, iz Liverpula uputio poruku: “Nisam srećan zato što je poruka pesme još ranije, 2022. godine, govorila o strahovima i nemilim događajima koji se dešavaju širom sveta, ali mnogo je teže kada se nešto desi bliže vašem srcu, odnosno u Srbiji. Imali smo mnoge emotivne momente ovde ali, kao što sam već rekao, daću sve što imam da ponudim kako bih nekako preneo tu poruku koja je nažalost sada aktulena kod nas, ali i u svetu.”

Corrine Cumming

 

Sarah Louise

 

Sarah Louise

 

Sarah Louise

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Sarah Louise

Slične Vesti