Stajling za desetku: Dragana Kosjerina zaustavila saobraćaj, njen outfit iskopiraćete već danas (foto)

Stajling za desetku: Dragana Kosjerina zaustavila saobraćaj, njen outfit iskopiraćete već danas (foto)

Autor: | 22/02/2022

5

Stil Dragane Kosjerine kao stvoren za kopiranje

Dragana Kosjerina, jedno od najlepših lica naših malih ekrana, u svakoj prilici otkriva da je rođena sa stilom. Čak i u trenucima dokolice, kada se opušta u toplini i komforu svog doma, sasvim ležerno obučena.

 

Viđamo je u različitim izdanjima, od elegantnih večernjih haljina i komotnih trenerki, i svaki stajling stoji joj - savršeno. Mogli bismo bez problema da je proglasimo ikonom stila, a, ako je suditi po modnim objavama na Instagramu, pristajala bi joj i titula “stritstajlerke”.

Pročitajte: Dugo ga nije bilo u javnosti - Verenik Dragane Kosjerine iznenadio promenom imidža, ne biste ga prepoznali (foto)

Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako zanosna voditeljka prolazi kroz ovaj prelazni period kada se još nismo oprostili od zime, a proleće najavljuje skori dolazak? Prvog radnog dana u nedelji, centrom Beograda prošetala je u jednostavnoj i elegantnoj kombinaciji: omiljene farmerke koje se uklapaju u svaku priliku, a naročito u casual dnevne varijante, bela košulja i i tanji sivi kaput.

Pročitajte: Jednostavno, moderno i funkcionalno - Zavrili smo u beogradski stan voditeljke Dragane Kosjerine (foto)

Instagram

 

I frizura je bila opuštena, na najženstveniji način. Stajling su kompletirale crna tašna i trendi naočare za sunce. Njen Instagram nalog juče je bio među najposećenijima na popularnoj društvenoj mreži, a komentari puni komplimenata nižu se i danas.

Pročitajte: Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših voditeljki, a sada je otkrila ono što nismo ni slutili o njoj

Instagram

 

Komentari (5)

Loading
Zoroo 20:38 22.02.2022
Odgovori

Da nepreterujete malo,mnogo vise ima lepse obucenih i devojaka i voditeljki,ajde malo smanjite dozivljaje ili ste placeni od doticne....

Verica 22:01 22.02.2022
Odgovori

Možda ima lepših i bolje obučenih, ali po nekim novim pravilima, koja podrazumevaju estetske korekcije, a ovde je poenta u čistoj i prirodnoj lepoti i baš, baš pravoj, šarmu, kulturi, uljudnosti, meri, dostojanstvu, eleganciji, prosto jednoj damskoj pojavi koja se skoro izgubila. U tim stvarima je ono što pravi razliku i nekoga odvaja od ostatka, koliko god lep bio. Zato je ona jedna od retkih lepotica.

Vlada Legenda 23:15 22.02.2022
Odgovori

Ja sam u nju zaljubljen i to neizbežno i neizlečivo! Jer ipak je bogovi sa neba poslaše....

hellomagazin.rs hellomagazin