Tamara Vučić prvi put u MINI SUKNJI! Da li je ovo najsmelije izdanje prve dame? FOTO

Tamara Vučić prvi put u MINI SUKNJI! Da li je ovo najsmelije izdanje prve dame? FOTO

Autor: | 17/03/2023

1

Tamara Vučić neguje elegantan i klasičan stil, u skladu sa svojom pozicijom u društvenom i političkom životu zemlje. Iako se njene odevne kombinacije uglavnom svrstavaju u domen poslovnog, mora se priznati da je supruga predsednika Srbije prava modna ikona među prvim damama.

Pročitajte: Prva dama sa stilom - 10 modnih izdanja Tamare Vučić koja hvale i najveći kritičari FOTO

Miloš Nadaždin

 

Na premijeri predstave „Razvojni put Bore Šnajdera“, održanoj sinoć u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, Tamara je ponovo uspela da nas ostavi bez daha. Ovog puta nije se odlučila za dugačku, romantičnu haljinu, koje su na neki način njen zaštitni znak, već je hrabro uskočila u – mini suknju.

Pročitajte: Ovo je bila haljina večeri - Prva dama Tamara Vučić za posetu rodnom gradu odabrala posebnu kreaciju FOTO

ATA Images

 

Reč je, zapravo, o kompletu u karo desenu koji uključuje i kaput, ali suknja je ukrala šou jer smo prvu damu prvi put videli u tom smelom komadu koji je otkrio njene duge, vitke noge. Crna rolka i čizme u istoj boji kompletirali su autfit, koji se u pozorišnom foajeu komentarisao možda i više od same predstave.

ATA Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Gordana 20:09 17.03.2023
Odgovori

Tamara je prirodna lepotica,otmena,odmerena,stilizovana sa ukusom i ovaj komplet joj sjajno pristaje.Do sada najlepša prva dama Srbije po mom mišljenju.

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti