I prva dama voli da joj je toplo: Džemper kakav ima Tamara Vučić niste još videli

I prva dama voli da joj je toplo: Džemper kakav ima Tamara Vučić niste još videli

Autor: | 22/12/2023

0

Džemper Tamare Vučić oduševio

Od formalnih do opuštenijih autfita, Tamara Vučić je prava inspiracija za sve dame koje žele da izgledaju sofisticirano u svakom trenutku.

Nebojša Babić

 

Prva dama Srbije jednostavno ne ume da omaši kada su njeni modni izbori u pitanju - od cipela do bluze uvek izgleda prefinjeno i stilizovano sa mnogo pažnje.

Pročitajte: Vojvođanski ručni rad oduševio Kinu - Ovu haljinu Tamara Vučić čuvala je za posebnu priliku

A kako su dani sve hladniji a noći sve duže, supruga Aleksandra Vučića tanke bluze menja toplim džemperima, a sada je pokazala da samo jedan detalj može da promeni jednostavan komad odeće.

Instagram

 

Tamara se odlučila za crno-belu kombinaciju - bele čizme, crnu midi-suknju i beli džemper, koji je daleko od uobičajenog.

Pročitajte: Ovo je bila haljina večeri - Prva dama Tamara Vučić za posetu rodnom gradu odabrala posebnu kreaciju FOTO

Džemper Tamare Vučić ima blage puf rukave i diskretne karnere pozicionirane na strateškim mestima kako bi njena figura došla do izražaja.

Ovi detalji sasvim jednostavan džemper čine daleko zanimljivijim.

Instagram

 

Prva dama je svesna dobro poznatog pravila - ako boja nije zanimljiva, onda komad odeće mora da ima interesantnu teksturu, a ovim komadom je pokazala kako sa lakoćom možete da transformišete naizgled dosadnu kombinaciju i ostavite sjajan utisak gde god da se pojavite.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti