Čestitka od prve dame: Tamara Vučić blista u boji koja je obeležila proteklu sezonu

Čestitka od prve dame: Tamara Vučić blista u boji koja je obeležila proteklu sezonu

Autor: | 01/01/2024

0

Tamara Vučić čestitala Novu godinu

Poslednjeg dana stare godine javila nam se s Palića, lepog mesta i jezera na severu Bačke, gde je uživala u zimskom suncu i pitomom ambijentu. Uz nekoliko fotografija Tamara Vučić citirala je Platona: „Zahvalan um je veliki um, koji će jednom privući velike stvari“.

Za posetu Paliću odabrala je poseban stajling kojim je dominirala pink nijansa, apsolutni hit protekle sezone, „obojene“ u popularne Barbi tonove. Sportsko-elegantni stajling bio je sastavljen od roze pantalona, bluze i kape u istoj boji, a u priču je upala i crna jakna.

Pročitajte: Novogodišnja haljina Tamare Vučić koju ćete odmah poželeti, ali postoji jedna caka

Prilično smela kombinacija, ali Tamara ju je, kao i sve do sada, sjajno iznela. Izdanje se savršeno uklopilo sa divnim, toplim danom pored jezera. A već danas, prvog januara, prva dama uputila je građanima Srbije i novogodišnju čestitku.

„Želim vam da na krilima zdravlja i ljubavi letite u susret danima i godinama, dragim ljudima i osmesima, planovima i izazovima. Neka vašom dušom vlada mir i bezbrižnost dečjeg osmeha“, poručila je Tamara i poželela svima srećnu Novu godinu.

Pročitajte: Tatina sreća - Mali Vukan Vučić ima samo jednu želju za oca Aleksandra, Tamara ostala bez teksta

Da ne zaboravimo i autfit... Ponovo roze trend, ali ovog puta elegantna večernja haljina u romantičnom ambijentu, na ljuljašci, sa ukrasom u kosi i šarenim cvećem svuda oko nje.

Mirko Tabašević

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti