Volim te, tata! Pogledajte kako je sin Vukan predsedniku čestitao rođendan, prva dama podelila fotografiju poklona

Volim te, tata! Pogledajte kako je sin Vukan predsedniku čestitao rođendan, prva dama podelila fotografiju poklona

Autor: | 06/03/2023

2

Vukan Vučić ocu čestitao rođendan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je proslavio 53. rođendan. Najlepše čestitke dobio je od onih koje najviše voli, a to su, naravno, deca i supruga. Prva dama, koja je nedavno otvorila nalog na Instagramu, prvi put mu je uputila najlepše želje putem društvenih mreža.

Pročitajte: Ovo je bila haljina večeri - Prva dama Tamara Vučić za posetu rodnom gradu odabrala posebnu kreaciju FOTO

ATA Images

 

Tom prilikom, Tamara Vučić pokazala je pratiocima i poklon koji je predsedniku stigao od mlađeg sina Vukana. Kreativni petogodišnji dečak za tatu je napravio nešto zaista posebno, maštovito ukrašenu drvenu kutiju koja je tatu, sigurni smo, potpuno raznežila.

„My dad rocks! Love you“, napisao je svojom rukom mali Vukan na engleskom jeziku.

Uz snimak poklona Tamara je ostavila nekoliko dirljivih rečenica. Iz srca i duše.

- Srećan ti, srećan rođendan! Emocije se dele pogledom, dodirom, osmehom, mislima... Oduvek sam ih smatrala suviše tananim i dragocenim da bih ih delila javno. Kao što želje i veliki planovi za budućnost treba da ostanu obavijeni velom tajni, tako i osećanja brižno čuvam samo za nas, verovatno iz bojazni da ih ne povredim i obezvredim. Ipak je lepše uživo – napisala je prva dama u rođendanskoj poruci suprugu.

Komentari (2)

Loading
Jelica 07:29 08.03.2023
Odgovori

Eto koliki je patriota,piše latinicu još i engleski,a za igru uzmi racun i pobedi2022,izvredzase ljude koji su na koverti pisali latinicom ,samim tim i mene.kako nismo patrijoti,ikako spadamo u neke izdajnike,da,da.pa sam se ja pitala zašto uopšte uče decu u školi latinicu i strane jezike.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još