Crno na belo: Koliko Jelena Đoković zaista troši na garderobu (foto)

Crno na belo: Koliko Jelena Đoković zaista troši na garderobu (foto)

Autor: | 13/02/2022

2

Stil Jelene Đoković - Od jednostavnih do ultraglamuroznih kombinacija

Suprugu najboljeg tenisera današnjice viđamo u raznim izdanjima – od onih toliko običnih, da se mnogi pitaju ima li uopšte novca da priušti sebi odeću, do ultraglamuroznih, kada oduzima dah u komadima sa najskupljim potpisima. Modni eksperti reći će da je Jelena Đoković uvek besprekorno obučena, u skladu sa prilikom, a ne sa sredstvima koja ima na raspolaganju. Uostalom, stil ne može da se kupi, a Jelena se najčešće drži starog dobrog pravila elegancije – manje je više. Nećete je videti ni sa kilogramima šminke na licu – dovoljna je doza koja naglašava sofisticiranost i ne privlači pažnju.

Pročitajte: Jelena Đoković bavila se modelingom, o ovim fotografijama u kupaćem dugo se pričalo (foto)

Instagram

 

Iako je njen stil evoluirao tokom godina, od nekih stvari nikad ne odustaje. Farmerke, lagane košulje i patike podrazumevaju se kao Jelenin svakodnevni izbor. Tu je i druga modna krajnost, ekskluzivnija, kada pravi društvo Novaku na specijalnim događajima. Čisto da podsetimo, njen ukus svojevremeno je pohvalila i Ana Vintur, a znamo da je strogu urednicu Voga teško oboriti s nogu.

Pročitajte: Snežna kraljica - Jelena Đoković prošetala Beogradom, izbor obuće svi komentarišu (foto)

Getty Images

 

Stil Jelene Đoković u 10 fotografija

Na tradicionalnoj večeri koja se organizuje po završetku Vimbldona, u julu 2016. godine, pojavila se u haljini sa cvetnim printom od šifona sa potpisom kuće Alexander McQueen.

Getty Images

 

Za „sudar“ mode i tenisa u Milanu, Tennis Meets Fashion, gala veče koje su u septembru 2016. upriličili Fondacija Novak Đoković i Armani, odabrala je revijski model iz prolećne kolekcije Armani Prive.

Pročitajte: Prva dama sa stilom - 10 modnih izdanja Tamare Vučić koja hvale i najveći kritičari (foto)

Getty Images

 

Na humanitarnom događaju Fondacije Đoković u Londonu, u julu 2013, blistala je u haljini kuće Oscar de la Renta, a stajling je upotpunila klač torbica Bottega Veneta.

Getty Images

 

Šampionska večera na Vimbldonu 2018, posle finala u kome su rekete ukrstili Novak i Rafael Nadal, i Jelena koja je u elegantnoj vezenoj haljini Đambatiste Valija ukrala poglede prisutnih.

Pročitajte: Novi modni hit - Severina zaustavila saobraćaj u Zagrebu, sve oči uprte u neobične cipele (foto)

Getty Images

Masters u Monte Karlu, u proleće 2015, pratila je kroz Louis Vuitton naočare za sunce...

Getty Images

 

Stil Jelene Đoković oduševljava modne eksperte

Fondacija Novak Đoković i Privredna komora Srbije u maju 2018. potpisali su memorandum o saradnji, a direktorka humanitarne organizacije tada je nosila model brenda Peter Pilotto.

Pročitajte: Skromnost joj više nije vrlina, Jelena Đoković potrošila 50.000 evra na ovo (foto)

Boško Karanović

 

Panel koji su u februaru 2020. organizovali Fondacija slavnog tenisera i magazin Original protekao je, pogađate, u znaku Jelene Đoković. Za tu priliku izabrala je kardigan brenda Red Valentino sa izvezenim pticama.

Boško Karanović

 

Iz svečane vimbldonske lože jedan Novakov meč je tog leta 2018. posmatrala u kratkoj narandžastoj haljini kuće Tularosa, sa floralnim motivima. Za nju je izdvojila 213 evra.

Pročitajte: Snežna kraljica - Stil Jelena Đoković oduševio, izbor obuće svi komentarišu (foto)

Getty Images

 

Finale US Opena 2012, kada je Endi Marej nadigrao Đokovića, pratila je u plavom puloveru. Bio bi to sasvim običan stajling da ga nije upotpunila minđušama od 18-karatnog zlata prestižne juvelirnice Van Cleef and Arpels.

Getty Images

 

Farmerke, njen omiljeni komad „za svaki dan“, nosila je i prilikom jednog foto-sešna, a na nogama je imala jedan Nike model patika.

Pročitajte: Na pitanje koji joj je omiljeni parfem, Jelena Đoković iznenadila odgovorom

Miloš Nadaždin

 

Komentari (2)

Loading
Dora 18:10 13.02.2022
Odgovori

A sta koga briga koliko žena najboljeg tenisera sveta ,troši na garderobu.Da ne može ne bi.Ljudi,shvatate li da je to supruga najboljeg među najboljima .

Iva 14:40 15.02.2022
Odgovori

Zaista nas ne interesuje kako se oblaci to je njen problem sto nas opterecujete da li citate supruge kosarkasa sta oblace ne jer tako rade normalne zene...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti