Nema društvene mreže i ne nosi skupe krpice: Supruga Rafaela Nadala za razliku od drugih žena sportista ima samo jednu želju

Nema društvene mreže i ne nosi skupe krpice: Supruga Rafaela Nadala za razliku od drugih žena sportista ima samo jednu želju

Autor: | 31/01/2022

3

Supruga Rafaela Nadala, aktuelnog šampiona Australijan opena, nije tipična žena sportiste. Marija Fransiska Pereljo ne nosi skupocene krpice, nema je na naslovnim stranama i društvenim mrežama, ali zato ima diplomu fakulteta i posao - radi kao direktorka Rafine humanitarne organizacije.

Pročitajte: Supruga Rafaela Nadala iznela neobične detalje odnosa - brak španskog tenisera u krizi?

Instagram

 

Zajedno su od 2005, mada su se godinama poznavali. Zapravo, znaju se celog života, jer je Marija bila školska drugarica Rafine mlađe sestre Maribel. Slava i sve što je s njom došlo ni na trenutak nisu doveli u pitanje snagu ove ljubavi, naprotiv. Slavni teniser u svojoj izabranici ima bezuslovnu podršku od trenutka kada se pojavio na profesionalnoj sceni. Kako je jednom prilikom izjavio, iza njegovih najuspešnijih izdanja stoji pravi ženski “trijumvirat” u sastavu: devojka, sestra i majka.

Profimedia

 

Supruga Rafaela Nadala jedva čeka da postane majka 

Rafa i Ćiska verili su se 2017, na romantičnom odmoru u Rimu, što su svetu otkrili tek naredne godine. Od tada nisu prestala nagađanja o datumu venčanja. Konačno, na “ludi kamen” stali su u oktobru 2019. godine na imanju “La Fortaleza” na Majorki, najlepšem španskom ostrvu sa kojeg oboje potiču.

Pročitajte: Deset godina se se borili za ovo - Supruga Rafaela Nadala nikad srećnija

Guliver Getty Images

 

Španski as, koji je privatni život uvek držao pod velom tajne, pred kamerama je jednom prilikom neočekivano otvorio dušu i krajnje otvoreno pričao o svemu: detinjstvu, strahovima, željama, odnosu na suprugom. Između ostalog, odgovorio je i na krajnje intimno pitanje zašto još nisu postali roditelji.

‒ Iskreno, uvek sam mislio da ćemo dobiti decu kad završim karijeru. Verovao sam da ću igrati tenis do tridesete godine, ali ja sam još na terenu. Volim decu i nadam se da ću ih imati kad se penzionišem ‒ poručio je teniser, koji će u junu proslaviti 35. rođendan. 

Profimedia

 

Komentari (3)

Loading
Nikola 22:47 31.01.2022
Odgovori

Sto li toliko cekaju na decu? Kao da ce licno Nadal da ih nuna i cuva, zna se, zena i bebisiterke u kolicini, mogli su vec troje da naprave... Makar oni imaju uslova

Vlada Kovačević 06:39 01.02.2022
Odgovori

Jedini plus joj je to što nema društvene mreže!To je pošast koja je upropastili ovaj svet,iskreno!Ali ne mogu ni da zamislim ekscentričnost i devijantnost njenog uma kad je sposobna da bude u vezi sa onom kreaturom od čoveka kao što je Nadal!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti