Snežna kraljica: Jelena Đoković sinoć prošetala Beogradom, izbor obuće svi komentarišu (foto)

Snežna kraljica: Jelena Đoković sinoć prošetala Beogradom, izbor obuće svi komentarišu (foto)

Autor: | 22/12/2021

7

Cipele Jelene Đoković svi komentarišu 

U ovo doba godine hol beogradskog hotela „Hyatt Regency“ pretvara se u svojevrsnu galeriju novogodišnjih jelki. Tradicionalnom pretprazničnom izboru za najlepše okićeno drvo sinoć je prisustvovala i supruga najboljeg tenisera današnjice.

Pročitajte: Fotografije ne lažu - Jelena Đoković često u društvu ovog šarmantnog gospodina, otkrivamo ko je on

Boško Karanović

 

Jelena i Novak Đoković ovih dana borave u Beogradu i dok se on priprema za početak nove sezone ona u ime njihove dobrotvorne organizacije obilazi prestoničke događaje. U „Hajat“ je došla sa važnim razlogom ‒ da predstavi jelku Fondacije „Novak Đoković“, kojim inače predsedava.

Pročitajte: Skromnost joj više nije vrlina, Jelena Đoković razljutila javnost - Potrošila 50.000 evra na ovo (foto)

Boško Karanović

 

Za ovako jedinstvenu priliku Jelena je odabrala jedinstvenu odevnu kombinaciju. Elegantni stajling, kojim je dominirala bela boja, činili su pantalone, rolka i kratak sako sa suptilnom šarom u etno-maniru. U nekom trenutku obratila se prisutnima, a opšti zaključak bio je da je, jednostavno, blistala.

Boško Karanović

 

Da li vam se dopadaju Jelenine cipele?

Komentari (7)

Loading
Jana Petrović 11:12 24.12.2021
Odgovori

Ова жена зрачи једноставношћу, елеганцијом и лепотом. Браво!

Malena 18:42 24.12.2021
Odgovori

Lepa kombinacija garderobe, odličan sako to je Jelena, svedeno elegantno ali ove krem cipele mi kvare utisak, da su teget bio bi pun pogodak...

Jovan 14:42 26.12.2021
Odgovori

Jelena Djokovic je lepa dama lepo izgleda I u Novoj 2022 godini zelim joj dobro zdravlje puno srece I uspeha njoj deci I njenom suprugu Noletu Ziveli!

Dr 20:46 02.01.2022
Odgovori

O ovoj ženi se mnogo prostora posvećuje u medijima, mada ne vidim čime je to za služila. Njen najveći životni uspeh je to što se dobro udala, a neuspeh to što je izgubila svoje JA.

Vesna 11:59 19.01.2022
Odgovori

Ne razumem zasto se pluje po Jelene. Kako ko moze i hoce. Lepa je, zgodna i hvala bogu ima para. Svako od nas bi takodje, da je na njeno mesto. Sta koga briga dali je skromna ili nije. Hvala porodice Djokovic, koja je napravila srbiju ponosnu sportom i pokazao kako se voli Srbija srcem ❤️🍀

Ana 08:25 24.01.2022
Odgovori

Lepa,zgodna,skolovana,inteligenta,elegantna,Srpkinja a Svetska.Sto se mene tice mogla je I bosa,meni nebi smetala.Da joj osmeh na licu uvek,zdravlje I srece sa njenom porodicom. Da sam je ja oblacila cipele bi bile teget. Sretno Jeco, cuvaj nam prvaka od zlih jezika ...

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti