Voli i ona skupo! Jelena Đoković bodrila Novaka u luksuznom kardiganu sa domaćim potpisom FOTO

Voli i ona skupo! Jelena Đoković bodrila Novaka u luksuznom kardiganu sa domaćim potpisom FOTO

Autor: | 06/07/2023

0

Jelena Đoković je na Vimbldonu u centru pažnje kao najvažnija podrška braniocu titule, koji je spreman da u Londonu obori još jedan rekord, a možda i više njih. Kada se pojavila na prvom meču, supruga Novaka Đokovića zabrinula je publiku jer je imala zavoj na prstu. Još nije poznato šta je razlog, ali povreda očigledno nije zacelila.

Profimedia

 

Beli sako i farmerke koje je izabrala za taj dan bili su pun pogodak. Jednostavno i elegantno izdanje za svaku priliku, pa i za ove sportski opuštene varijante. Vreme u Londonu je promenljivo, a što se čuvene kiše tiče, ona je već odavno deo „vimbldonskog“ inventara.

Pročitajte: Frizura Tare Đoković je predmet svih razgovora na Vimbldonu FOTO

Podrazumeva se da na teniske duele nosite i kišobran, za svaki slučaj. Juče ga je izostavila, ali bilo je malo vetra, pa Jelena nije htela da rizikuje. Beli kardigan bio je odličan izbor i svi su ga primetili.

Profimedia

 

Romantični komad nosi etiketu srpskog brenda „Maridruna“ i pripada aktuelnoj kolekciji za proleće i leto. Inspirisan je prirodom, naročito morskom, pa se u opisu proizvoda navodi da može da vam bude izvrstan „pratilac“ kada krenete na plažu.

Pročitajte: Crno na belo - Koliko Jelena Đoković zaista troši na garderobu

Ručni rad, tradicionalna tehnika po kojoj su naše pletilje poznate i priznate u svetu, vrhunski kvalitet, moderan duh – sve to odlikuje ovaj autentični kardigan, koji možete pronaći po ceni od 1.050 evra.

Maridruna printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još