Najlepšu je čuvala za finale: Svi pričaju o pink haljini Jelene Đoković, evo koji brend je u pitanju i koliko košta (foto)

Najlepšu je čuvala za finale: Svi pričaju o pink haljini Jelene Đoković, evo koji brend je u pitanju i koliko košta (foto)

Autor: | 11/07/2022

7

Haljina Jelene Đoković izazvala nezapamćenu pažnju

Novak i Jelena Đoković juče su u duetu osvojili Vimbldon. On na terenu, ona u publici. Svi pričaju o trendi haljini u kojoj je Jelena pratila finalni meč, a da je napravila dobar izbor potvrđuje i podatak sa sajta danskog brenda „Cecilie Banhnsen“ koji u poslednja 24 sata beleži rekordnu posetu. Za to je kriva kratka roze haljina sa puf rukavima, sa pristupačnom cenom – 950 evra. 

Pročitajte: Znamo i cenu - Jelena Đoković zavela London komadom sa potpisom srpske dizajnerke (foto)

Promo

 

Promo

 

Dok je njen suprug iz dana u dan potvrđivao da mu nema ravnog na travnatoj podlozi Jelena je paradirala Londonom u interesantnim odevnim kombinacijama koje su modni sladokusci detaljno analizirali. Ipak, šlag na torti bila je kreacija koju je ukomponovala sa „Chanel“ tašnom i nanulama sa potpisom kuće „Bottega Veneta“. Nije moglo romantičnije za godišnjicu braka!

Profimedia

 

Komentari (7)

Loading
❤️ Marija 18:33 11.07.2022
Odgovori

Da li je mene moda prevazisla ne znam. Ali ovo mi je potpuno demode. Rapuncel,Zlatnokosa

Monaliza 22:47 11.07.2022
Odgovori

Sve je stvar ukusa. Meni licno haljina se ne sviđa. Noletu ,Jeleni i njihovoj djeci puno zdravlja i sreće.

Biba 16:36 12.07.2022
Odgovori

Haljina je katastrofa. Da je tako obukla cerku, pa ok. Sta je toj zeni, uvek je katastrofalno obucena za velike pare, a o kosi da i ne pricamo.

Valentina 21:53 12.07.2022
Odgovori

Stvarno zena jednog coveka,ko celi svet poznaje ga.cuo za njim.uspesana legenda....ni manje ni vise.nema blage veze so drzanje.stil.i svoj stajling. Uvjek obucena kao da je pala sa neba u nepoznata pustinja..Zalno...

Marija 23:54 12.07.2022
Odgovori

Totalni promasaj. Haljina bez Jelene lici na nesto. Ovako promovise jedino anoreksiju. Tuzno

Dragana N 21:21 16.07.2022
Odgovori

Vrlo pristupacno, "samo 950 evra"! 2 nase prosecne plate. Za sta!? Za "sprdnju, za za*******". Blagi Boze, za mene bi bila velika kazna kad bi me naterali da obucem ovu haljinu!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti