Nakit moćnih žena: Minđuše Jelene Đoković predmet požude i ogovaranja, koštaju kao stan u Beogradu FOTO

Nakit moćnih žena: Minđuše Jelene Đoković predmet požude i ogovaranja, koštaju kao stan u Beogradu FOTO

Autor: | 15/11/2022

4

Minđuše Jelene Đoković koštaju čitavo bogatstvo

Jelena Đoković juče je bodrila Novaka dok je igrao protiv Stefanosa Cicipasa na završnom mastersu u Torinu. Sve oči bile su uprte u ložu u kojoj je sedela, što i nije ništa novo, jer u svetu žena slavnih tenisera važi za ikonu stila.

Pročitajte: Prelepa i preskupa - Jelena Đoković prošetala omiljenu torbu princeze Dajane FOTO

Tennis Tv printscreen

 

Ovog puta imala je elegantnu belu rolku i, kao uvek, blagu šminku, tek da se nazire. No, ono što je privuklo najviše pažnje je nakit na njenim ušima. Reč je o minđušama prestižnogh brenda “Van Cleef & Arpels”. Cena ovog modela iz “Alhambra” kolekcije ide i do 120.000 dolara. Svaki komad je pravo remek-delo majstora zanata, a u izradi ne učestvuju samo vrhunski juveliri i zlatari, već i oni koji se bave obradom kamena i poliranjem.

Pročitajte: Najlepšu je čuvala za finale - Svi pričaju o pink haljini Jelene Đoković, evo koji brend je u pitanju i koliko košta (foto)

Tennis Tv printscreen

 

Komentari (4)

Loading
Saška 16:02 16.11.2022
Odgovori

Sigurna sam da ona nikada u životu ne bi imala tako skupe mindjuše da nije nahvatala bogataša. Pa onda sve te " poznate dame" pred kamerom izjave kako nije sve u novcu. Pa da... Što se onda nisi udala za nekog ko nema toliko. 😐

Lavica 17:50 16.11.2022
Odgovori

A ostavite je vise da zivi svoj zivot. Ako nije po necijim merilima sredjena sto nije, ako jeste onda se komentarise kolko je sto placeno. Velika su odricanja i zrtvovanja biti supruga vrhunskog sportiste. Sada neka uziva i neka nosi sto je volja. Davali su j daju u humanitarne svrhe ogromne sume.

Jelena 11:27 21.11.2022
Odgovori

Ako je "moćna" zato što ima bogatog muža onda ok. Malo sarkazma, žena bez stila i harizme, da nije Noleta bila bi tek prosečna.

Leona 20:10 23.11.2022
Odgovori

Ja vidim da samo Jelena redovno sedi na svim mecevima. Mirku, a ni druge ne vidjoh sto mozda samo znaci da ih mediji ne snimaju ili ne spominju. To mi se bas ne svidja. Evo sad i decu vode. Nesto se ne secam da je iko pravio parade sa decom. Medjutim, Jelena je takva kakva je, nema harizmu. Nije ona 'uhvatila' nikoga nego su se mladi zavoleli. Ako je njoj 100 hiljada dolara kao meni 50 Eura sto da ne kupi. Nece ni osetiti. S obzirom da su oni jako humani i daju milione u tu svrhu, neka nosi sta hoce. Neke tzv selebrities se hvalisu tasnama i cipelama, zlatnim kolevkama za potomke potomaka, pse, macke, i ko zna sta jos, a ne daju ni novcica da pomognu nevoljnima. I jos ih vise od pola Srba gleda kao nadnaravna bica. To sto im je glava prazna, nema veze, jer su isto tako mozgom neobdareni njihovi 'stovatelji'.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti