Udobne, a stajliš! Ovo su omiljene dnevne cipele Jelene Đoković, ima ih u nekoliko boja FOTO

Udobne, a stajliš! Ovo su omiljene dnevne cipele Jelene Đoković, ima ih u nekoliko boja FOTO

Autor: | 07/02/2023

2

Cipele Jelene Đoković idealne za svaku priliku

Ako ste u potrazi za savršenim cipelama koje odgovaraju svakoj prilici, a nemaju štikle od kojih se vrti u glavi, mokasine bi mogle da budu pravi izbor, naročito za toplu sezonu koja se bliži. Voli ih i Jelena Đoković.

Pročitajte: Želite liniju kao Jelena Đoković? Jedna čaša ovog napitka istopiće sve što ste danas pojeli FOTO

Instagram

 
 

Kada je reč o modi, supruga najboljeg tenisera sveta prvenstvo uvek daje komforu, eleganciji i jednostavnosti, što mogu da potvrde i njene omiljene cipele. Prošle godine često smo je viđali u modelu brenda „Loro Piana“. Ima ih u nekoliko boja, a cena je popularna ‒ 1.100 dolara.

Pročitajte: Sada ću vam reći šta mislim o svojoj svekrvi... Jelena Đoković rasplakala Dijanu, maske pale posle Australijan opena FOTO

Instagram

 
 

Crvene je odabrala za šetnju po Londonu dok je Novak igrao na Vimbldonu, a u bež varijanti videli smo je na EXPO izložbi u Dubaiju.

Instagram

 

 

 
 

 

Komentari (2)

Loading
Viktorija 19:59 08.02.2023
Odgovori

Kako je mucno citati 1235 tekstova o Jeleni Ristic amijas Djokovic. Tako i sa fotke emituje neku negativnu energiju. Uporno zelite da dokazete da je ona neka zgodna macka. Ona je..mitoma tipicni, zamena teze misli da je svetska prvakinja. Smanjite malo dozivljaj o njoj i Srdjanu Dj.

lucija 01:40 05.03.2023
Odgovori

Ne emituje negativnu energiju Jelena Djokovic,nego vi Viktorija .Jelena je JEDNOSTAVNA I IMPRESIVNA.Na njoj se skupoca odijevnih predmeta nevidi jer to ni ne zeli istaknuti.Ona nema potrebu nista nikom dokazivati.Ona se je dokazala,kao majka, kao zena ,kao vjeran prijatelj -svome muzu.

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još