Ko je muškarac od koga se ne odvaja Jelena Đoković? Razveden je i nenormalno bogat FOTO

Ko je muškarac od koga se ne odvaja Jelena Đoković? Razveden je i nenormalno bogat FOTO

Autor: | 03/04/2023

0

Jelena Đoković izazvala je mnogo pažnje na premijeri predstave „Laž“ u Beogradskom dramskom pozorištu. Iako smo u foajeu teatra na Crvenom krstu primetili mnogo poznatih dama, supruga najboljeg tenisera sveta ponovo je pobrala najviše simpatija prisutnih.

Pročitajte: Jelena Đoković u neočekivanom izdanju - Uslikana u centru Beograda, evo šta radi kad misli da je niko ne gleda FOTO

Ata Images

 

I na ovaj događaj došla je u društvu prijatelja Jugoslava Karića, od kojeg se u poslednje vreme ne odvaja. Kratko je proćaskala sa manekenkom Sofijom Milošević, čak su zajedno pozirale, a potom je zauzela svoje mesto u sali.

Pročitajte: Kraljica ekstravagancije - Pogledajte šta Jelena Karleuša nosi po kući, baš svako će imati mišljenje FOTO

Ata Images

 

Za ovu specijalnu priliku supruga Novaka Đokovića odabrala je elegantan stajling: top i suknju u kariranom desenu, beli kaput, srebrne salonke i zelenu „Lady Dior“ tašnu, model čija se cena kreće između četiri hiljade i pet hiljada evra.

Ovaj asesoar toliko je prefinjen da je nazvan po princezi Dajani.

Tašnu kuće “Dior” Lejdi Di prvi put je nosila u Parizu 1995. godine. Zaobljene ručke, četvrtasti oblik i fina koža ubrzo su osvojili i ostale dame, pa je torba u međuvremenu stekla status kulta. 

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti