Sako i farmerke: Jelena Đoković u kombinaciji sa kojom nema greške FOTO

Sako i farmerke: Jelena Đoković u kombinaciji sa kojom nema greške FOTO

Autor: | 04/07/2023

0

Jelena Đoković u kombinaciji sa kojom nema greške

Novak Đoković brani titulu na Vimbldonu i juri 24. gren-slem trofej u karijeri, a juče je uspešno prošao prvu prepreku, Argentinca Pedra Kačina. U publici je imao i najvažniju podršku. Kamere su sve vreme preletale sa terena na ložu u kojoj su sedeli Novakova supruga Jelena i sin Stefan.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Vreme nije išlo naruku teniserima, meč je prekidan zbog kiše, ali za takve uslove su u Londonu uvek svi pripremljeni. Isto važi i za gledaoce.

Pročitajte: Novak i Jelena Đoković na Merlinovom koncertu u Crnoj Gori, a svi komentarišu šta je ona obukla - Ovako nešto nikad niste videli (FOTO)

Jelena je imala, na prvi pogled, običan stajling, jednostavan i elegantan. Bili su joj dovoljni tek beli sako i farmerke da ostavi sjajan utisak. No, imala je još nešto belo. Da li je možda boju blejzera uskladila sa – zavojem na prstu?

Naime, srednji prst bio je „umotan“ od korena do vrha, nije poznato zbog čega. U svakom slučaju, mala povreda nije pokvarila raspoloženje supruzi najboljeg tenisera sveta.

Pročitajte: Jelena svim srcem bodri Noleta, kada joj je prišla Dijana Đoković publika je prestala da diše, obratila joj se (foto)

Bodrila ga je sve vreme, a dok su ona i Stefan strpljivo čekali da se meč nastavi, zabavljali su se gledajući u telefon.

Profimedia

 

I Novak je bio odlično raspoložen, kiša mu nije smetala. 

Pročitajte: Scena iz lože koja je svima promakla - Srđan Đoković jednim potezom ruke pokazao šta zaista misli o snaji Jeleni FOTO

Štaviše, po povratku na teren nasmejao je publiku pokušavajući da obriše mokru travu peškirom.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još