Buduća mlada je trudna: Koje venčanice najbolje pristaju trudnicama

Buduća mlada je trudna: Koje venčanice najbolje pristaju trudnicama

Autor: | 02/10/2014

0

Koje venčanice najbolje pristaju trudnicama, kakve materijale birati i za koje aksesoare se odlučiti? Evo male pomoći kako da budete najlepša trudna mlada!

Organizovanje venčanja jeste važan i odgovoran posao, a ako ste, pri tom, i u drugom stanju, sve može izgledati prilično zastrašujuće. Međutim, nema razloga za strah! Trudnoća je samo razlog više da uživate u slatkim pripremama.

Birajte model po vašoj želji

Prilikom izbora venčanice, vodite računa da li ćete u trenutku venčanja biti na početku ili u poslednjim mesecima trudnoće. Takođe, odmah odlučite da li želite haljinu u kojoj će se stomak videti, ili ipak želite da ga prikrijete. Nekada su mlade, zbog strogih pravila u porodici, skrivale svoje trudničke stomačiće. Danas, ne samo da drugo stanje nije prepreka da obučete venčanicu, već je prilika i da se pohvalite svojim novim oblinama. Tako, za venčanje možete da izaberete i užu haljinu, koja će da prati liniju vašeg tela.

Ako ste maštale da na svom venčanju izgledate pre svega mršavo, onda izaberite model venčanice koji će stomak sakriti. Izaberite “pepeljuga” venčanicu, koja će u gornjem delu da bude uža, a od grudi, na dole da se širi i slobodno pada. Birajte lepršavije materijale kao što su šifon, žoržet ili svilena organza. U takvoj haljini biće vam prijatno, a to je najvažnije.

Romantičan stajling pristaje trudnicama

Ukoliko ste trudna mlada poželjno je da izgledate romantično. Zato predlažemo da izaberite venčanicu od čipke. Kosu blago pokupite u grčku punđu i ukrasite je venčićem od sitnog cveća ili tijarom od bisera. Izaberite i odgovarajuće sandale, odnosno, cipele, ali vodite računa da one prvenstveno budu udobne!

Generalna proba kao spas

Kako bi izbegli katastrofu – suočavanje sa činjenicom da vam je venčanica mala i da ne možete da se u nju uvučete – nedelju dana pre venčanja obavezno idite na poslednju probu.

I za kraj, ne zaboravite da se lepo provedete. Ukoliko želite, možete napraviti veliko iznenađenje i otkriti gostima kojeg pola je beba koju nosite. Jedan od zanimljivih predloga kako da to učinite je i da fil u svadbenoj torti obojite odgovarajućom bojom – plavom ili roze. Oduševljenje prisutnih neće izostati.

Uživajte u vašem najlepšem danu!

Izvor: vencanjemagazin.com

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Slične Vesti