5 obaveznih stvari koje morate poneti na probu venčanice

5 obaveznih stvari koje morate poneti na probu venčanice

Autor: | 29/01/2015

0

 

Kupovina i isprobavanje venčanice može biti emotivno, stresno ili veselo iskustvo, a ponekad i sve to u isto vreme!

Nije nimalo čudno što mnoge buduće mlade zaplaču kada naprave prvi korak u svojoj venčanici. Međutim, ključno je da na prvu probu venčanice dođete spremne. Sasvim je u redu da se niste još opredelili za određeni model ili brend haljine, postoje i drugi načini putem kojih se možete informisati za vaš poseban dan. Evo nekoliko saveta šta poneti od stvari na probu venčanice:

Brushalter bez bretela ponesite da biste mogli da probate razne stilove haljina. Možete kupiti u beloj boji ili boji kože kako bi se bolje uklopio uz boju haljine.

Hulahopke, najbolje prozirne odnosno u boji kože.

Cipele iste visine kao što ćete nositi na dan venčanja (visina od otprilike 5 cm je udobna za ples). Naravno, kupite cipele koje će ići uz stil vaše haljine pre nego što je probatena finalnoj probi pred samo venčanje.

Frizuru koju planirate (ili o kojoj razmišljate) da nosite na vaš poseban dan. Ako razmišljate o ponuđi, obavezno ponesite šnalu, da možete da je podignete.

Slike stilova haljina koje vam se sviđaju. Ako vam ništa ne pada na pamet onda ponesite sliku neke poznate ličnosti čiji stil može biti inspiracija.

Izvor: vencanjemagazin.com

Komentari (0)

Loading
Goca hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti