Sudbonosno "da" po drugi put: Svi detalji bajkovitog venčanja Nemanje Nedovića i Mine Milutinović (foto)

Sudbonosno "da" po drugi put: Svi detalji bajkovitog venčanja Nemanje Nedovića i Mine Milutinović (foto)

Autor: | 31/07/2022

0

Venčanje Nemanje Nedovića i Mina Milutinović bilo je u Beogradu

Košarkaš reprezentacije Nemanja Nedović i manekenka Mina Milutinović pre dve godine izgovorili su sudbonosno „da“ na idiličnoj ceremoniji inspirisanoj Italijom, a sada su se zarekli na večnu ljubav i pred Bogom.

Crkveno venčanje se odigralo u Sabornoj crkvi u Beogradu u društvu porodice i prijatelja. Mina je blistala u satenskoj venčanici golih ramena koja je savršeno isticala njenu manekensku figuru. Dugačak šlep i veo upotpunjavalii su raskošnu kreaciju, a rukavice su dodale notu ekstravagantnosti.

Pročitajte: Nemanja Nedović i Mina Milutinović - Venčanje kao iz bajke (video)

Instagram

 

Nemanja je bio u klasičnom crnom smokingu sa leptir mašnom, a najlepše su im stajali zaljubljeni osmesi koje su sve vreme razmenjivali.

Pročitajte: Rajsko imanje na Fruškoj Gori! Zavirite u luksuz u kom uživaju Mina Milutinović i Nemanja Nedović (FOTO)

 

 

Delić atmosfere sa ceremonije podelio je bivši košarkaš Tadija Dragićević kao i njegova supruga Sandra Niketić koji su bili među zvanicama.

Pročitajte: Mina Milutinović i Nemanja Nedović - Želimo bar troje dece

Instagram

 

Podsetimo, par je otpočeo ljubavnu priču 2017. godine, a već posle par meseci veze odlučili su se zajednički život. Potom je usledila romantična veridba na Maldivima, a u avgustu 2022. godine uplovili su u bračne vode bajkovitim venčanjem na otvorenom. Nezaboravnoj proslavi pored bazena dekorisanoj u boho stilu prisustvovali su porodica i najbliži prijatelji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti