Nadmašila i Bogdanu Ražnatović: Kaća Grujić na svadbi uradila neverovatnu stvar, gosti u čudu (video)

Nadmašila i Bogdanu Ražnatović: Kaća Grujić na svadbi uradila neverovatnu stvar, gosti u čudu (video)

Autor: | 02/06/2022

2

Haljina Katarine Grujić vredna 20.000 evra

Katarina Grujić i Marko Gobeljić danas su pred oko 500 zvanica izgovorili da u Hramu Svetog Save, a glamurozno veselje organizovali su u jednom prestoničkom hotelu. Veliki broj javnih ličnosti pojavio se na Kaćinoj i Gobeljinoj svadbi, a svi oni ostali su bez teksta mladinim izborom haljina.  

Pročitajte: Konačno svadba- Kaća i Gobelja se zavetovali i pred Bogom, pola estrade stiže na slavlje, mlada blista u venčanici od 20.000 evra (foto)

ATA Images

 

Kao što je i najavila Kaća se čak tri puta presvukla. Ispred crkve pojavila se u božanstvenoj venčanici vrednoj 20.000 evra.

Ata Images

 

U pitanju je kreacija albanskoj dizajnera Valdrina Sahitija. Haljine koje je kreirao Sahiti nose i brojne svetski poznate pevačice, a jedna od njih je i Bijonse.

Pročitajte: Bela limuzina, šampanjac i žene fudbalera - Katarina Grujić napravila devojačko veče za pamćenje (foto)

Ata Images

 

Mladenci su prvi ples izveli uz numeru Lepe Brene "Ja nemam drugi dom", a sve oči bile su prte u haljinu Katrine Grujić. 

Tokom sjajnog provoda u prestoničkom hotelu, Kaća se presvukla još dva puta i pred goste izašla u božanstvenoj beloj haljini koja je istakla njenu vitku figuru. 

Instagram

 

Kako domaća štampa piše pevačica nije štedela, već je za svoj najvažniji dan u životu samo na haljine dala oko 30.000 evra.

Ovo je pre Kaće kod nas uradila i Bogdana Ražnatović kada se udavala za Veljka, i tom prilikom ponela čak tri prelepe haljine. Jedan od njih bila je i venčanica u kojoj se Ceca udala za Arkana

ATA Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Zoran 16:29 04.06.2022
Odgovori

Glamur. Ko je ona, ko je on zna se, koja svadba, haljine, torta, koji luksuz, to je za mene tako a vjerujem da i većina narod to misli. Šta hoće razularena omladina da pokaže. Moć? Moć prikažite kroz nauku, znanje, stvaranje. Osim što zna pjevati ona je samim tim potezima pokazala malograđanštinu i prostakluk. Nije ona jedina a ima i skromnih bogataša. Ne daj bože ali mnogi "bogataši" došli su do prosjačkog štapa. Nemojte za dvadest godina tražiti nacionalnu penziju i pokušajte da se odmah sutra ne razvedete. Mnogo para, luksuza, razmetanja uništava ljubav. Ipak mislim da je bolje se vjenčati na Havajima!

Jovana Vujin 20:31 04.06.2022
Odgovori

Najskuplja vencanica doticnog kreatora je 5500€...a,ovakav model oko 2200€...nemojte se gadjati ovakvim ciframa u zemlji Srbiji!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti