Udala se unuka Bate Živojinovića: Uprkos blizanačkoj trudnoći Dina oduševila izborom venčanice

Udala se unuka Bate Živojinovića: Uprkos blizanačkoj trudnoći Dina oduševila izborom venčanice

Autor: | 13/05/2024

0

Dina Živojinović, unuka Bate Živojinovića, izgovorila je sudbonosno „da” svom dugogodišnjem izabraniku Aleksi Đukanoviću.

Mirko Tabašević

 

Crkveno venčanje organizovano je u manastiru Drača, a pred matičarem su se na večnu ljubav zakleli u Kragujevcu, odakle je mladoženja rodom.

Unuka Bate Živojinovića uzela je suprugovo prezime i ubuduće će se prezivati Đukanović.

Pročitajte: Dina je Pariz menjala za Kosmaj - Unuku Bate Živojinovića nostalgija i depresija vratile su u domovinu, sa dedom je provela poslednje dane

Romantično raspoloženi mladenci za prvi ples su izabrali pesmu Tereze Kesovije „Moja poslednja i prva ljubavi”, a slavlje je potrajalo do duboko u noć.

Mlada, koja je u petom mesecu trudnoće i nosi blizance, izabrala je širi model venčanice, koji joj je savršeno pristajao.

Instagram

 

Uz prelepu belu haljinu providnih rukava ukrašenu srebrnim detaljima Dina je ponela i dug veo od čipke, koji je kreaciju učinio bajkovitom.

Unuka Bate Živojinovića dekolte je ukrasila biserima, dok su crvene ruže, koje je izabrala za bidermajer, upotpunile savršen utisak.

„Dina je prelepa”, „Haljina je kao iz bajke” samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na Instagram stranici Dine Živojinović.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti