Kao na filmu: Zavirite u raskošno venčanje gospodina i gospođe Aflek (foto)

Kao na filmu: Zavirite u raskošno venčanje gospodina i gospođe Aflek (foto)

21/08/2022

0

Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka bilo je kao na filmu

Dženifer Lopez i Ben Aflek ponovo su izgovorili sudbonosno „da“, ovaj put pred najbližim prijateljima i porodicom, na njegovom raskošnom imanju u Džordžiji. Među holivudskim zvanicama bio je Benov dugogodišnji prijatelj Met Dejmon i reditelj Kevin Smit, prenosi magazin „People“.

Pročitajte: Prve fotografije sa venčanja Bena Afleka i Dženifer Lopez, venčanica je kao iz bajke (foto)

 

 

Džej Lo je blistala u Ralf Loren venčanici sa dugim šlepom i velom, dok je Ben nosio smoking - beli sako i crne pantalone. Par je koračao prema oltaru u pratnji svoje dece.

Pročitajte: Iz grada greha u grad ljubavi - Dženifer i Ben Aflek na romantičnom medenom mesecu (foto)

 

 

Svi gosti bili su obučeni u belo, a takva je bila i dekoracija - bele stolice okružene zelenilom i belim cvećem, beli klavir, elegantno postavljeni beli stolovi na doku pored reke sa divnim pogledom na vatromet koji je kasnije usledio.

Pročitajte: Svadba Dženifer i Bena počinje - O trodnevnom spektaklu će se tek pričati

 

 

 

 

„Od kako su ponovo otpočeli ljubavnu priču, Dženifer je istinski verovala da je to to. Raduje se da ostari zajedno sa Benom“, rekao je izvor. „Veoma je srećna i zadovoljna pored Bena. Ne treba joj ništa više. Ona misli da je sve savršeno“, prenosi pomenuti list.

Pročitajte: Drama prekinula pripreme za venčanje - Ben Aflek u suzama, kakva nesreća ga je zadesila

Instagram

 

Pevačica je bila vrlo uzbuđena povodom venčanja i posebno joj je bilo drago što će njihova deca biti deo proslave. Medeni mesec još uvek nisu isplanirali, ali Dženifer kaže da joj je svaki dan sa Benom medeni mesec.

Podsetimo, mladenci su prošlog meseca razmenili zavete u Las Vegasu, posle čega su za prvo bračno putovanje izabrali grad ljubavi, Pariz. Koju destinaciju će ovaj put odabrati, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti