Fotografije iz svadbenog albuma: Oženio se tragač Žarko Stevanović, mlada izabrala plavu venčanicu

Fotografije iz svadbenog albuma: Oženio se tragač Žarko Stevanović, mlada izabrala plavu venčanicu

Autor: | 03/09/2022

0

Oženio se Žarko Stevanović

Posle sedam godina veze, Žarko Stevanović i njegova devojka Jelena Janković izgovorili su sudbonosno “da”. Venčali su se 20. avgusta u restoranu na Vilinim vodama, u krugu najbližih članova porodice i prijatelja, otkriva popularni Tragač, napominjući da je svadba bila savršena najviše zahvaljujući dobrim organizacionim sposobnostima njegove izabranice.

‒ Jelena je ponela najveći teret planiranja. Još u martu smo završili skoro sve obaveze, pa je samo ostalo da sačekamo nekoliko meseci do zakazanog datuma.

Pročitajte: Za sudbinski susret krivi su Legende i pivo - Srce tragača Žarka Stevanovića 7 godina pripada lepoj Jeleni

Slave Angelovski

 

Mladoženja je nosio tamnoplavo odelo, a mlada haljinu nešto svetlije nijanse.

‒ Oduvek sam volela praktičnu garderobu, pa samim tim nije bilo ni govora da obučem klasičnu venčanicu, već haljinu jednostavnog kroja. S obzirom na to da nam je oboma plava omiljena boja, lako smo se uskladili – kaže Jelena, sa kojom nas je Žarko upoznao početkom godine, kada su dali prvi zajednički intervju.

Pročitajte: U zagrljaju voljenog muškarca - Ćerka Jovana Memedovića blista na venčanju (foto)

Slave Angelovski

 

Njihova ljubavna priča počela je na koncertu “Legendi”, grupe koju je Jelena oduvek volela da sluša, a Žarko je otišao na nagovor druga.

‒ Već posle nekoliko minuta razgovora bilo mi je jasno da imamo brojna zajednička interesovanja i da u potpunosti odgovaramo jedno drugom ‒ priznao je.

 

Našli su se ponovo posle dva dana, i od tada se više nisu razdvajali. Nikada se, kako su nam otkrili, nisu posvađali, još manje pomišljali na raskid.

‒ Bili smo jako mladi kada smo počeli da stanujemo zajedno, oboje smo imali po 23 godine, ali sve je nekako išlo postepeno i prirodno. Kada bismo odlazili jedno kod drugog, morali smo da nosimo stvari, knjige za fakultet, laptop... Shvatili smo da ćemo sebi olakšati ako budemo na istoj adresi.

Pročitajte: Princeza od znanja na birou rada, Milica Jokanović: Još čekam stalni posao, nadam se da će jednog dana stići na moju adresu

Slave Angelovski

 

Oženio se Žarko Stevanović, mlada uzela suprugovo prezime

Četiri i po godine života pod istim krovom učinilo je da venčani list ne promeni gotovo ništa u njihovoj svakodnevici.

‒ Drugačije je samo Jelenino prezime, ubuduće će se prezivati Stevanović. I da, ruke su nam neznatno teže zbog burmi ‒ kaže uz smeh Žarko, koga ćemo od septembra ponovo gledati kao Tragača u kvizu Potera.

Pročitajte: Novi tragač je stigao u kviz Potera, za njega je desetka jedina ocena!

Slave Angelovski

 

Supruga Jelena dodaje da još sumira utiske sa predivne svadbene ceremonije.

‒ Posebno nam je drago što smo taj čin obavili u prisustvu svih bitnih ljudi, onih koje neizmerno volimo. Uživamo u prvim danima braka i radujemo se predstojećem medenom mesecu, koji ćemo provesti u Turskoj. Tamo smo pre nekoliko godina bili na savršenom odmoru, pa nismo ni razmišljali o nekoj drugoj destinaciji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti