Severina zahteva starateljstvo, ovo su njeni argumenti!

Severina zahteva starateljstvo, ovo su njeni argumenti!

Autor: | 16/12/2019

0

Severina zahteva starateljstvo nad sedmogodišnjim sinom Aleksandrom i nastavlja borbu

Severina Kojić zahteva starateljstvo nad sedmogodišnjim sinom Aleksandrom te je uložila žalbu na presudu kojim je starateljstvo dodeljeno Milanu Popoviću.

Sve sam očekivala, ali samo ne ovo. Istina, bojala sam se, pogotovo nakon tog zadnjeg ročišta i to iščekivanje odluke je bilo najgore. Ali, sada me više ničeg nije strah. U životu sam doživela dosta stvari zbog kojih sam se najčešće sramila zbog drugih, retko zbog sebe. Ali, to je život i ovo je takođe jedno veliko iskušenje koje ću svakako izdržati jer mom detetu trebam onakva kakva ja jesam, a to je dobra, zdrava i prisebna majka.. Bez obzira na to šta piše u toj presudi. To su samo neka slova i kao što je Tito rekao: Ne priznajem njihov sud, ali ću ga poštovati. Nema mi druge. Ničega se više ne bojim – rekla je tada pevačica.

Milan Popović otkriva svoju stranu priče: Sve je moglo da bude drugačije (video)

Pevačicin advokatski tim sada je podneo i "zahtev za određivanje privremene mere" po kojoj "kralj bakra" ne sme da vodi sina iz Hrvatske.

Severinini advokati su prošle srede predali žalbu Opštinskom sudu u Zagrebu

Severinina zahteva starateljstvo nad svojim sinom, pa su njeni advokati na dvadesetak stranica pobrojali razloge zašto treba ukinuti presudu.

- Između ostalih, Seve zamera sudijama što, po konvenciji UN o pravima deteta nisu pitali Aleksandra da li želi da živi sa ocem i što ga nisu obavestili na vreme gde će mu biti novi dom - ispričao je izvor za hrvatske medije i dodao:

- U presudi je sporno što nisu obratili pažnju na to što Popović ima kuće u Zagrebu, Beogradu i na Kipru, pa nije jasno gde će Aleksandar živeti. Severinini advokati su naveli i da sud nije bio nezavisan i nepristrasan.

Sud će žalbu razmotriti tek posle novogodišnjih praznika

Kako pišu hrvatski mediji, sud će razmotriti ovu žalbu tek posle novogodišnjih praznika. Do tada Severina mora da poštuje sudsku odluku.

Milan i Severina su rekli svoje, a onda je sud u Zagrebu poručio: Ovo je nedopustivo!

Školske praznike Severinin naslednik će provesti u kod nje u Zagrebu. A kasnije će morati da se vrati ocu.

Popoviću je sud u Zagrebu krajem novembra dodelio starateljstvo nad sinom. Na čak 30 strana je nabrojao sve šta je Severina radila protiv interesa deteta, a opšti zaključak je da je ona zanemarivala dete.

Tada je odlučeno da Milan "samostalno" brine o detetovom zdravlju i obrazovanju" dok će mu pevačica isplaćivati mesečnu alimentaciju od 161 evro.

hellomagazin.rs Jelena Balić, ATA Images, youtube printscreen,

Slične Vesti

Najnovije vesti