Emina Jahović raskinula vezu sa Sadetinom, ali ovu neće nikada!

Emina Jahović raskinula vezu sa Sadetinom, ali ovu neće nikada!

23/12/2019

0

Emina Jahović raskinula je vezu s turskim biznismenom Sadetinom Saranom, ali ovu vezu, za koju je vezuje 10 godina ljubavi, dvoje dece i život koji joj je doneo mnogo toga lepog neće nikada.

Emina Jahović i Mustafa Sandal bili su u dugom braku ispunjenom ljubavlju, koja se vremenom ugasila, ali prijateljstvo između njih nikada nije nestalo.

Duboko poverenje i podrška su stvari koje ih vezuju, jer zajednički učestvuju u odgajanju sinova Jamana i Javuza.

Emina Jahović raskinula je ljubavnu vezu sa Sadetinom, ali ono što je vezuje za Mustafu je mnogo jače

Foto Andreja Damnjanović/Guliver/Getty

Nakon raskida veze sa biznismenom Sadetinom Saranom, Emina je odlučila da  želi da se posveti karijeri i deci i da da više nema vremena i mesta za nove muškarce u njenom životu.

Kako piše domaća štampa, Emina će Novu godinu dočekati u porodičnom okruženju, ali u domu bivšeg muža, Mustafe Sandala.

- Deca su veoma želela da Novu godinu dočekaju s ocem, a pošto se Emina uvek trudila da im u svemu udovolji, tako je bilo i ovoga puta. Rešila je da odbije sve novogodišnje tezge i vreme provede s porodicom.

Dečaci su bili presrećni kada su čuli da mama neće nastupati za doček, već da će svi zajedno biti u domu gde su nekada živeli - ispričao  je izvor  za Alo! i napomenuo:

Emina Jahović je odlučila da se posveti karijeri i odgajanju dece, a ljubav je ostavila po strani

 - Mustafi je bilo izuzetno drago kada je čuo da će njegova bivša doći na proslavu Nove godine kod njega, pa se potrudio da organizuje najbolji ketering i najskuplja pića, kako bi sve bilo pod konac kada bivša supruga stigne u goste - rekao je izvor pomenutog lista.

Očigledno je da su njih dvoje u odličnim odnosima i nakon razvoda funkcionišu možda i bolje nego što su dok su bili u braku.

Emina Jahović raskinula sve veze s muškarcima, sem s Mustafom Sandalom, možda ljubav nije potpuno nestala?

Inače Mustafa je počeo da piše autobiografiju u kojoj će dobar deo posvetiti bivšoj supruzi Emini.

- Zanimljivo mi je to što je Mustafa rešio da napiše knjigu o svom životu. On to i zaslužuje jer ima dugogodišnju karijeru i veoma intenzivan i zanimljiv život. Meni je drago, iako nisam pročitala o čemu se radi, možda postoje i neke kritike, ko zna? Videćemo o čemu je reč - rekla je Emina ovim povodom u emisiji Ekskluzivno na TV Pink.

Emina je Sadetinu inače dala drugu šansu nakon što su prvi put raskinuli. Ipak, kao što stara izreka kaže: Tamo gde se nastavlja, ostaju čvorovi koji ne nestaju, već prave problem i žuljaju.

Da li je u pitanju bila njegova odlučnost da s Eminom brzo uplovi u brak na koji ona nije bila spremna ili se pak radilo o tome da Sadetin nije čovek koji je veran samo jednoj ženi?

Emina Jahović inače jako retko priča o svom privatnom životu, tako da prave razloge njihovog raskida možda nikada nećemo saznati.

Ipak, nakon ove lepe vesti da će Novu godinu dočekati s bivšim suprugom, ponovo su krenule glasine, ali i nadanja njenih fanova i prijatelja da će se njih dvoje pomiriti.

Šta vi mislite, ima li nade za ovaj bivši bračni par?

hellomagazin.rs/M G ATA Images

Slične Vesti