Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno!

Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno!

Autor: | 21/02/2020

0
Foto Andreja Damnjanović/Guliver/Getty

Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno, a razlog je najlepši na svetu i dokaz da i nakon braka može da postoji ljubav

Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno, ali i sa sinovima proveli su poseban dan u pevačevom luksuznom stanu u Istanbulu.

Iako su nedavno za sobom ostavili brak dug deceniju, Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno nasmejani i srećni su ovog 21. februara proslavili 8. rođendan mlađeg sina Javuza.

Emina i Mustafa su uprkos stalnim pisanjima mnogih tabloida, kako domaćih, tako i turskih, uspeli da svoju pravu priču sačuvaju od javnosti. Brak je okončan, ali spona koja ih vezuje, ljubav, poštovanje, prijateljstvo i dva preslatka sina su ono što će uvek postojati između njih.

Foto Instagram

Bez obzira što se svaki njihov potez, kao i objava na društvenim mrežama prate budnim okom javnosti, Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno pokazuju da ih to ni malo ne dotiče.

Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno uprkos tračevima i tabloidnim napisima

Kao i uvek okupili su se i zajedno proslavili rođendan sina Javuza. Jer takvi trenuci se ne zaobilaze i ne zaboravljaju. Roditeljstvo se razvodom ne briše, a ljubav koja je postojala između njih zauvek je utkana u njihovu decu.

Svi na okupu, Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno sa svojim sinovima su pevali rođendansku pesmu, duvali svećice i pokazali koliko je lepote u njihovom odnosu.

Emina je postavila divan video s rođendana na svoj Instagram uz reči:

- Kvalitetno vreme za porodicu. Srećan rođendan Javuz - napisala je ponosna mama.

https://www.instagram.com/p/B81MizLH9A2/

Komentari na ovakav prizor su pokazali da i dalje postoje ljudi koji se raduju sreći, bez zluradih reči i opaski.

"Divno je videti vas ovako složne", samo je jedan od komentara koji se našao na Instagramu.

Iako je Mustafa nedavno napisao autobiografiju, čiji se izlazak iščekuje, ni jednog momenta nije nagovestio da će biti negativnih komentara o njegovoj bivšoj supruzi.

Emina Jahović i Mustafa Sandal ponovo zajedno pokazali kako se neguje prijateljstvo nakon razvoda

Naprotiv, Mustafa je otkrio da će centralno mesto u njegovoj knjizi zauzeti upravo njegova Emina, bivša supruga, ljubav, ali pre svega majka njegove dece.

- Mustafa je napisao knjigu, pominjem se tu nešto i ja... Pričao je o tome kako sam dobra majka, kako sam bila dobra žena, kako sam dobar čovek, što je divno da čuješ od bivšeg muža - objasnila je Emina.

- Obično bivši muževi znaju da opletu po ženama (smeh). Mustafa stalno mene pominje, kao i ja njega - rekla je Emina u razgovoru za emisiju "Exkluzivno".

hellomagazin.rs Andreja Damnjanović/Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti