Emina Jahović otkrila da se pomirila sa Sadetinom Saranom: Evo, prvi i poslednji put ću reći – srećna sam!

Emina Jahović otkrila da se pomirila sa Sadetinom Saranom: Evo, prvi i poslednji put ću reći – srećna sam!

Autor: | 18/01/2019

0

Emina Jahović pomirila se s turskim milionerom Sadetinom Saranom. Ona je to potvrdila po prvi put za turske medije otkako je krenula priča o njihovom raskidu.

Eminu su novinari ugledali u tržnom centru, gde je obilazila prodavnice sportske opreme. Oni su joj prišli dok je hodala, kada im se pevačica obratila:

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/emina-jahovic-sadetin-saran-da-li-jedan-lajk-znaci-pomirenje-nastavak-ljubavi/

 

 

- Idem na skijanje sa decom, pa sam kupila nekoliko stvari koje su nam neophodne za put - izjavila je pevačica, a na pitanje da li se pomirila sa Sadetinom odgovorila:

- Da. Ja uglavnom ne govorim o ovim stvarima za medije, ali vi ste tako slatki, pa ću vam reći. Evo, prvi i poslednji put ću reći – srećna sam. Mnogo sam srećna - rekla je pvačica.

 

View this post on Instagram

 

Emina Jahovic geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Jahovic, kuzeni ile birlikte spor malzemeleri satan mağazalardan kayak malzemeleri aldı. Tatile çıkacağı öğrenilen Jahovic, alışveriş sonunda Sadettin Saran ile barışmasıyla ilgili, “Evet ben normalde bu konuları konuşmuyorum ama o kadar tatlı sordunuz ki cevap vereceğim. İlk ve son açıklamam olsun o zaman, çooook mutluyum çok” dedi ----------------------------------------------------------------------- ▶️Detaylar www.magazinn.com'da! Ayrıca, gün boyu story'mizden günün farklı ve çarpıcı diğer manşetlerini takip edebilirsiniz. #magazinncom #sosyalmedya #magazin #haber #haberler #tv #medya #ünlüler #new #sondakika #magazinhaberleri #güncelhaberler #sadettinsaran #eminajahovic @yaemina

A post shared by Magazinn.com (@magazinncomm) on Jan 17, 2019 at 9:24am PST

U medijima se krajem decembra pojavila vest da je par raskinuo. Biznismen je navodno sa Eminom imao ozbiljne namere, pa ga je povredilo kada je ona izjavila da se više neće udavati i da su joj sinovi i karijera na prvom mestu.

Emina Jahović o novoj ljubavi i tračevima: Materijalni momenat mi nije važan jer imam dovoljno

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAGAZİN FARESİ? (@magazin_faresi) on Jan 17, 2019 at 8:52am PST

hellomagazin.rs Miloš Nadaždin