Razvod, nesrećna ljubav: Posle tri godine Emina Jahović ponovo srećna (foto)

Razvod, nesrećna ljubav: Posle tri godine Emina Jahović ponovo srećna (foto)

Autor: | 22/06/2022

0

Odmor Emine Jahović

Posle razvoda od Mustafe Sandala, a onda i raskida emotivne veze sa turskim milionerom Sadetinom Saranom, pevačica Emina Jahović odlučila je da se posveti sebi. Poslednjih nekoliko godina Emina je fokusirana na svoje sinove Jamana i Javuza, kao i na svoj posao. Pored brojnih poslovnih obaveza dugo nije nalazila vremena za odmor, ali konačno je i za to našla prostora u svom planeru.

Pročitajte: Posle razvoda je otišla u podstanare, ali joj luksuz ne manjka - Emina Jahović otvorila vrata stana u Istanbulu (foto)

Instagram

Odmor Emine Jahović posle tri godine

Naime, lepa pevačica je posle 3 godine bez pravog odmora odlučila da predahne na tropskoj destinaciji odakle je objavila fotografiju sa plaže. Osim vitke linije na koju smo navikli, ono što je novo krilo se u opisu slike, na osnovu čega se moglo se zaključiti da je Emina ponovo srećna. 

Pročitajte: Budućoj gospođi Sandal neće biti lako da je nadmaši - Dobro pogledajte venčanicu Emine Jahović, o toj etiketi mašta svaka mlada (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

“...Odlučila sam da otpustim toksične veze i nepotrebne glavobolje, nepotrebne ljude...Sada slavimo život i osećamo zahvalnost za sve što imamo ili nemamo. Univerzum radi za nas, nikada protiv. Volim vas sve”, napisala je Emina. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti