Sadetin Saran ispunjava želju Emini Jahović: Glamurozno rođendansko slavlje u Srbiji

Sadetin Saran ispunjava želju Emini Jahović: Glamurozno rođendansko slavlje u Srbiji

06/12/2018

0

Srpska pevačica koja živi u Turskoj Emina Jahović proslaviće u januaru 37. rođendan. Kako saznaje “Scena”, veliku rođendansku žurku upriličiće u Beogradu, a njen izabranik, biznismen Sadetin Saran, to će finansirati.

On je već zakupio čitav restoran u samom srcu Beograda da bi svi njeni prijatelji i saradnici bili pozvani.

- Emina je dugo razmišljala gde bi početkom januara organizovala rođendansku zabavu. Do sada je stalno pravila u Istanbulu zbog brojnih porodičnih prijatelja koje su ona i Mustafa imali iako je većina njenog društva u Srbiji. Ovog puta želela je da promeni sve, jer je ova godina bila presudna u njenom životu, te je tako donela odluku da ipak u Beogradu napravi slavlje. Njenu odluku podržao je partner koji je preuzeo na sebe sve oko organizacije slavlja, koje se ponudio sam da finansira - kaže izvor blizak pevačici za Blic Scenu, i dodaje:

 

- Kako je reč o ekskluzivnom restoranu u kojem su cene daleko iznad proseka prestonice, Sarana ovaj luksuz može koštati do deset hiljada evra. Prema spisku zvanica, slavlju bi trebalo da prisustvuje oko sedamdeset zvanica. To su brojni Eminini prijatelji iz javnog života Srbije sa kojima Emina već godinama sarađuje, ali i nekolicina Sadetinovih prijatelja sa kojima je upoznao Eminu.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

Kako Saran svakako priprema poklon iznenađenja, on se i kao džentlmen ponudio da sve organizuje sam jer ona oko Nove godine ima nastupe i neće stići da se pobrine za svaki detalj.

- Dogovor je da se Emina ništa ne opterećuje oko slavlja, već da se samo pojavi. Sadetin u svojim kompanijama koje ima u Turskoj ima zaposlene koji brinu o takvim stvarima. Uz njegove instrukcije oni će ispuniti svaku želju kako gazde, tako i njegove devojke. Emina je prihvatila ovu ponudu, koja ju je iznenadila, ali to nije sve. U ponoć će za svoju dragu od Sadetina stići velelepni poklon, a o čemu se radi, čuva se u strogoj tajnost - dodaje izvor pomenutog lista, koji tvrdi da je veza pevačice i biznismena sve jače i su upoznali porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by snobmagazin (@snobmagazin) on Nov 22, 2018 at 8:10am PST

- Tačno je što se piše u turskim medijima da Sadetin gradi kuću u jednom selu na obali mora i svi su uvereni da će tamo živeti sa Eminom. On je nju upoznao sa svojom porodicom, koja podržava sve njegove izbore dok je Emina Sarana predstavila svojim sinovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Nov 5, 2018 at 4:21am PST

hellomagazin.rs/M G Andreja Damnjanović/Guliver/Getty/ATA Images

Slične Vesti