Emina Jahović: Nismo se pomirili, Mustafa i ja ostali smo samo dobri prijatelji

Emina Jahović: Nismo se pomirili, Mustafa i ja ostali smo samo dobri prijatelji

Autor: | 15/01/2020

0

Emina Jahović nije obnovila romansu s bivšim suprugom Mustafom Sandalom, ali emocije koje ih vežu nakon braka, ako i dvoje predivne dece koje imaju su prijateljstvo i duboko poštovanje koje će trajati do kraja života

Otkako se posle decenije braka razvela od Mustafe Sandala, emotivni život Emine Jahović ne prestaje da intrigira. Prvo se pisalo o obnovljenoj ljubavi sa biznismenom Markom Miškovićem, što je pop zvezda oštro demantovala, a nekoliko meseci kasnije i o romansi sa turskim milionerom Sadetinom Saranom. Ovo drugo, ispostavilo se, nisu bila tek puka nagađanja.

Iako su u prvi mah delovali kao savršen par, sreća nije dugo trajala. Posle strastvenog leta i turbulentne jeseni, pred sam kraj 2019. definitivno su stavili tačku na njihov emotivni odnos. Prašina oko raskida još se nije slegla, a do nas je već stigla pompezna vest o Emininom pomirenju sa bivšim suprugom. Budući da su Novu godinu proslavili zajedno, u Mustafinoj vili u Istanbulu, mediji sa Bosfora zaključili su da je poznati par odlučio da ljubavi pruži još jednu šansu.

Emina Jahović i Mustafa Sandal su Novu godinu proslavili zajedno u njegovoj vili u Istanbulu

Svoje tvrdnje, pored ostalog, potkrepili su informacijom kako Sandal uveliko piše autobiografiju čiji je najveći deo posvećen upravo Emini, odnosno njihovoj 14 godina dugoj ljubavi, te da time želi da joj pokaže da mu je i dalje stalo. Lepa pevačica, međutim, objašnjava o čemu je reč:

- Nismo se pomirili, Mustafa i ja ostali smo samo dobri prijatelji. Novu godinu zajedno smo proslavili zbog dece, koja su oboma najvažnija. Dakle, do pomirenja u emotivnom smislu nije došlo.

Roditelji jedanaestogodišnjeg Jamana i tri i po godine mlađeg Javuza u međuvremenu su prevazišli sve nesuglasice i pokazali da im je sreća sinova zaista na prvom mestu. I mada ulaže veliki trud da deci pruži što lepše i sadržajnije odrastanje, Emina Jahović ne zapostavlja karijeru, ali ni lična zadovoljstva, i otkriva nam da je najproduktivnija kad je sama. Proteklih meseci pisala je pesme za kolege, a ovih dana u Beogradu snimiće spot za svoj novi singl “Kriziram”. Boravak u glavnom gradu iskoristiće i da se pozabavi kampanjom za kozmetičku liniju sa njenim potpisom, koju će predstaviti na proleće.

Emina Jahović boravak u glavnom gradu iskoristiće i da se pozabavi kampanjom za kozmetičku liniju

- Trenutno se u Italiji pune ambalaže za šezdeset kozmetičkih proizvoda i četiri note parfema “Endorphins”. Radimo punom parom, reč je o izuzetno obimnom i ambicioznom poduhvatu. Veoma sam uzbuđena, biće to pravi bum na našem tržištu. Angažovan je veliki tim ljudi, i u Srbiji i u Turskoj, i svi s nestrpljenjem čekamo april kada ćemo pokazati na čemu smo mesecima predano radili.

Emina Jahović ovog 15. januara slavi 38. rođendan, da li će proslava biti u krugu porodice ili će se lepa pevačica odlučiti za neku dobru žurku ili pak egzotično putovanje?

https://www.instagram.com/p/B7UbbFGhm9P/

Da nije rođena samo za scenu, već i za biznis Emina Jahović je prvi put pokazala 2014, kada je predstavila parfem “Closer” i kozmetičku liniju prodornog naziva “Loud”. Dve godine kasnije kreirala je miris “Swan City” i istakla da je, pored muzike, industrija nege i lepote sfera koja je veoma inspiriše. A dok čeka proleće, kada će predstaviti nove bjuti-proizvode svog brenda “Yaemina”, što je ime pod kojim se predstavlja i na društvenim mrežama, zanosna pevačica je, po svemu sudeći, rekla zbogom turbulentnom emotivnom periodu i okrenula novu stranicu u svom životu.

 

Deana Đukić ATA Images

Slične Vesti